Bütçe
1.750 TL

fatih terim

Uzman
Kalıcılığı yüksek olan bir parfüm arıyorum. Odunsu ve çekici, biraz da ağır olabilir. Amazon satıcılı tercihimdir. W180 önerildi de başka seçenekler arasındayım; biraz yüksek bütçede daha düzgün ve hoş parfüm istiyorum.

Başka alternatiflerin var mı? 1500 2000 bandında amazonda?
Alternatif olarak Monotheme Black Oud EDP 100 ml’ye bakabilirsin. Ud ve baharat ağırlıklı, ağır kokuları seviyorsan değerlendirebileceğin bir seçenek

Alternatif olarak Monotheme Black Oud EDP 100 ml’ye bakabilirsin. Ud ve baharat ağırlıklı, ağır kokuları seviyorsan değerlendirebileceğin bir seçenek

Bunun hakkında ne düşünüyosunuz? attığınız güzel gibi de satıcı amazon değil. amazon satıcılı bakıyordum bunu gördüm inceleme imkanınız var mı?

Bunun hakkında ne düşünüyosunuz? attığınız güzel gibi de satıcı amazon değil. amazon satıcılı bakıyordum bunu gördüm inceleme imkanınız var mı?
Ağır ve odunsu koku isteğine uyabilecek bir seçenek. Gül, tütsü ve ud üzerine kurulu, dolayısıyla kuru odun kokusunun yanında çiçeksi ve dumanlı bir koku da beklemek lazım.

Burdan parfümün koku notalarını görebilirsin.

Screenshot 2026-09-13 at 3.30.10 PM.webp

Ağır ve odunsu koku isteğine uyabilecek bir seçenek. Gül, tütsü ve ud üzerine kurulu, dolayısıyla kuru odun kokusunun yanında çiçeksi ve dumanlı bir koku da beklemek lazım.

Buradan parfümün koku notalarını görebilirsin.

Burna hitap edebilecek ya da fiyatına layık bir parfüm mü sizce?
Eski parfümüm buydu berbattı beğenmemiştim daha çok kalıcılık ve çekici odunsu yapısı önemli.

Burna hitap edebilecek ya da fiyatına layık bir parfüm mü sizce?
Eski parfümüm buydu berbattı beğenmemiştim daha çok kalıcılık ve çekici odunsu yapısı önemli.
Ben bu parfümü denemedim, fiyatını hak ediyor diye kesin konuşamam. Ud ve tütsü notaları aradığın tarza uyabilir ama yorumlarda gülün de belirgin olduğu söyleniyor. Kalıcılık konusunda da yorumlar karışık. Deneme imkânın yoksa sırf odunsu diye almanı önermem, beklediğinden daha gül ağırlıklı çıkabilir.