Bütçe
4-5 bin
Makaleler
13
Yer
Bolu Dağı Tüneli
Selam,

Sucul parfüm önerisi arıyorum. Şu ana kadar sadece 2 tanesini deneyimledim, bunlar LCW Azure ve Davidoff Cool Water. Azure'un kokusundan daha memnun kaldım, daha fresh, daha açık bir parfüm varsa onu da önerebilirsiniz. Klon veya orijinal fark etmez, fiyat 4-5 bin lirayı aşmadıkça. Esenlikler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, uzun zamandır bu hobiye sahibim. Zara'dan jo malone serisi Caviar bergamot önerebilirim. Diyor homme cologne havasında, sucul güzel bir koku. Dolap vs. uygulamalarda daha uyguna bulabilirsiniz, site fiyatı 1890 TL olması lazım.
Jean loewe Azure önerebilirim, louis vuitton afternon swim Arap klonu olarak geçiyor. İsmi gibi denizden çıktıktan sonra kokmak gibi, ferah bir koku.
Bu kokular DNA gereği çok performanslı olmuyor bilginiz olsun, gün içerisinde tazelemekte fayda var. Yanınıza ufak 5ML şişeler alın, sürekli tazelersiniz.
Alternatif olarak yazın bence hem performans hem serinlik açısından, louis vuitton imagination klonlarına göz atabilirsiniz.
Marwa, hersh2 şu an en çok satılan kokular.
Sabunsu bir çay parfümü, sabunsuluk ve alttan gelen o narenciye ile inanılmaz bir keyif veriyor.

Çok teşekkürler. Dediklerinize bakacağım, alternatif olarak Invictus kullanıyorum, bittiğinde düşüneyim. O kadar çok Invictus görmeye basladım ki ana parfüm kullanmayayım olarak kullanmayayım diyorum artik.

Yanınıza ufak 5ML şişeler alın, sürekli tazelersiniz.
Bunu da uyguluyorum hocam, sucul parfümlerde çok gerekliymiş hakikaten.

Selam,

Sucul parfüm önerisi arıyorum. Şu ana kadar sadece 2 tanesini deneyimledim, bunlar LCW Azure ve Davidoff Cool Water. Azure'un kokusundan daha memnun kaldım, daha fresh, daha açık bir parfüm varsa onu da önerebilirsiniz. Klon veya orijinal fark etmez, fiyat 4-5 bin lirayı aşmadıkça. Esenlikler dilerim.
Arap parfümlerine bakmak isterseniz hawas veya hawas ice bakabilirsiniz. Aldıktan sonra 1-2 ay dinlendirmek iyi olur.

D&G Light blue tavsiye ederim.
1779448556214.webp