Bütçe olarak sıkıntım pek yok ama bilek desteği istiyorum. Apex Pro gen 3 veya Razer Huntsman V3 Pro bakıyorum, önceliklerim bu iki marka ama Wraith marka klavye önerileri alabilirim. %75 ve üstü olsa sevinirim.
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Bilek desteği varmış sanırım, %75 için kullanan varsa ve cevaplayabilirse harika olur.
Söylediklerizin hepsi gereksiz klavyeler.
Bilek desteği ise klavyeye bağlanan bir şey olmadığı için her daim sonradan Ajazz bilek desteği gibi alternatif ürünler alınabilir ki en mantıklısı da bu olur genelde.
Bütçe sıkıntınız olmasa bile yine de kafanızda ortalama bir şey vardır, onu söylerseniz ona göre bir şey söyleyelim yoksa 20bin'e de klavye var.
Söylediklerizin hepsi gereksiz klavyeler.
Bilek desteği ise klavyeye bağlanan bir şey olmadığı için her daim sonradan Ajazz bilek desteği gibi alternatif ürünler alınabilir ki en mantıklısı da bu olur genelde.
Bütçe sıkıntınız olmasa bile yine de kafanızda ortalama bir şey vardır, onu söylerseniz ona göre bir şey söyleyelim yoksa 20Bin'e de klavye var.
Not: Siparişlerinizde tarafınıza seçtiğiniz renkte Tiger Lite Gaming kasa, Venom TKL HE PCB, FR4 plate, gerekli stabilizerler, köpükler ve vidalar gelmektedir. Kutu içerisinde switch ve tuş takımı bulunmamaktadır. Ürün tarafınıza parçalı halde gelmektedir, toplama işlemi müşteriye aittir. Klavye...
Not: Siparişlerinizde tarafınıza seçtiğiniz renkte Tiger Lite Gaming kasa, Venom TKL HE PCB, FR4 plate, gerekli stabilizerler, köpükler ve vidalar gelmektedir. Kutu içerisinde switch ve tuş takımı bulunmamaktadır. Ürün tarafınıza parçalı halde gelmektedir, toplama işlemi müşteriye aittir. Klavye...
Beyin yanması geçirtmeden bir şeyler alamaz mıyım hocam?
Bir de wooting garanti yok sanırım öyle bir konu görmüştüm. Zaten ön yargılı olduğum konu ve sorun yaşarsam ortada kalmak istemem.
Aslında pek beyin yanmalı bir durum yok, custom klavye toplamak sistem toplamaktan daha kolay. Alttaki videoda detaylı açıklanmış.
Uğraşmak istemezseniz Wooting'e yönelebilirsiniz.