%75 ve üzeri klavye önerisi

Dowjones 1

Başarılı
Bütçe olarak sıkıntım pek yok ama bilek desteği istiyorum. Apex Pro gen 3 veya Razer Huntsman V3 Pro bakıyorum, önceliklerim bu iki marka ama Wraith marka klavye önerileri alabilirim. %75 ve üstü olsa sevinirim.

Bilek desteği varmış sanırım, %75 için kullanan varsa ve cevaplayabilirse harika olur.

Söylediklerizin hepsi gereksiz klavyeler.
Bilek desteği ise klavyeye bağlanan bir şey olmadığı için her daim sonradan Ajazz bilek desteği gibi alternatif ürünler alınabilir ki en mantıklısı da bu olur genelde.
Bütçe sıkıntınız olmasa bile yine de kafanızda ortalama bir şey vardır, onu söylerseniz ona göre bir şey söyleyelim yoksa 20bin'e de klavye var.

20 bin dediğiniz wooting 80he mi?
Sorun değil aklınızdaki önerileri yapın lütfen.

Bu arada kulaklığınızdan memnun musunuz ?
Blackshark v2 pro yu değiştirmeyi düşünüyorum da.

Bütçe sınırı yokken custom klavyeye veya Wooting'in modellerine yönelirdim.
Gateron Jade Pro Manyetik Switch veya Wuque Studio Diamond Series Manyetik Switch
PBTfans Absolute Tuş Takımı şeklinde kombolanabilir.
Wooting vs. bakılacaksa da Wooting 80HE olabilir. Bilek desteği için de Lofree Tofu olabilir.
Kulaklık için de muhtemelen bütçe en az 10K'dır, IEM kulaklık+DAC veya stüdyo kulaklık+DAC yaparım. Canavar gibi olur.

Beyin yanması geçirtmeden bir şeyler alamaz mıyım hocam?
Bir de wooting garanti yok sanırım öyle bir konu görmüştüm. Zaten ön yargılı olduğum konu ve sorun yaşarsam ortada kalmak istemem.

Beyin yanması geçirtmeden bir şeyler alamaz mıyım hocam ?
Aslında pek beyin yanmalı bir durum yok, custom klavye toplamak sistem toplamaktan daha kolay. Alttaki videoda detaylı açıklanmış.
Uğraşmak istemezseniz Wooting'e yönelebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…