750.000 TL'ye araba önerisi

Bütçe
750.000 TL

fatih terim

Uzman
Otomatik, hasar kayıtsız sağlam araba arıyorum. Açık konuşmak gerekirse arabadan çok anlamam, sanayi ile uğraştırmasın.
Gözümde Focus, Megane 4, Insignia gibi seçenekler vardı aklımda ama Insignia çok fazla sanayi isteyen bir arabaymış.
Bunun haricinde çok tutulmasa da Mondeo'nun görünüşü hoşuma gidiyor. Ticari olmaması ve Fiesta gibi bagaj kısmına doğru genişleyen bir tasarıma sahip olmaması (sıradan 2017 Focus gibi görünümde) ricamdır. Bulunabilir mi farklı öneriniz var ise bu bütçeye? Üzgünüm aracın dış görünümüne biraz takıntılıyım da.

Seçenekler arasına.
2012-2014 Jetta.
Audi A3.
Bu iki aracı da ekledim eğer temiz bulamaz isem focus alacağım gibi ne düşünüyorsunuz?
Linea, Egea gibi arabalar düşünmüyorum.

Seçenekler arasına.
2012-2014 Jetta.
Audi A3.
Bu iki aracı da ekledim eğer temiz bulamaz isem focus alacağım gibi ne düşünüyorsunuz?
Linea, Egea gibi arabalar düşünmüyorum.
Bütçe pazarlık payını da ekleyerek bütçeyi 850 ya da 840 bine çıkarıp pazarlık ile alacağım arabayı 800 civarına getirmeyi hedefliyorum bu yüzden biraz daha yükselttim bütçeyi.

Baktığınız Focus için bir tane örnek ilan rica edebilir miyim? Ford Focus, Linea ve Egea'dan daha iyi bir araçtır bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…