750-1.250 TL'ye IEM kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deidara5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 255
  • Etiketler Etiketler
    iem önerisi
Bütçe
750-1.250 TL

Hocam tekrar kusura bakmayın, bildirim gelmediği için yorum yapılmadığını düşünerek bakmamıştım.
Bütçeyi biraz daha arttırabilirim, son yorumum üstüne getireceğiniz yoruma göre.

Hocam ilginiz için teşekkür ederim, tekrar kusura bakmayın. Benim hatam çerez sebepli bildirim gelmeyebileceğini anca düşündüm. Genelde evde olacağım oyun için, çok nadir de kalabalık ortamlarda olurum. Evde oyun, dışarıda ise içerik tüketmek amaçlı kullanırım. Müzik ve bass olarak düşünmeyelim yani. %65 arkadaşlarla oyun oynayıp konuşabilmek, geri kalanda ise eğitim içeriği dinlemek gibi gibi düşünebilirsiniz. Kullanım saat oranı fazla olacağı için elbette konfor çok önemli. Ben kocaman kocaman kulak içi cihazlar görünce, dedim herhalde bunların sürücüsünde ekstra marifetler mevcut galiba. Bu şartlarda ne diyebilirsiniz önerdiklerinizden?

Anladığım kadarıyla hem genel kullanım hem de uzun süreli kullanım istiyorsunuz siz. Dışarıda kullanımı daha rahat ve daha iyi gözüküyor bence nicehcknin. Bu arada iemlerin %90'ı o kocaman olanlardan zaten, bu nicehck gibi olanlar nadir ürünler IEM olarak. 1500 civarına tangzu WAN er 2 alsan mesela hem müzikte hem oyunda bayağı iyi bir IEM bende de bulunuyor. Konforu da bana sıkıntı çıkarmamıştı ama o da büyük mesela. Tanzgu rahat bana göre ama ondan da rahat ve daha küçük bir IEM'im vardı. Ama nicehckyi ona rağmen aldım ben, kulak içi konusunda konfora aşırı önem veriyorum çünkü. Sen de en çok neye önem verdiğine göre seçebilirsin. Dediğim gibi büyük olanların da konforu kötü değil ama kişiden kişiye çok değişken şeyler. Ses anlamında en safe olanı tangzu, her alanda kullanım olarak. Konfor olarak ise nicehck. Dediğim gibi ben konfora aşırı önem verdiğimden belirtiyorum, yoksa tangzu alınır. Bu arada önceden IEM kullanmış biri olsan düşünmeden tangzu derdim zaten. O denli iyi bir IEM yani.

Tekrar diyeceğim; genel manada büyük oranda oyun için alıyorum. Ses kasma ve mikrofon.
İlk tavsiyeniz; tangzu WAN er s. G2 [2k bütçe ayırabilirim buna, wraithin sitesi güvenilir ise]
İkincisi ise; nicehck stringsnow olarak kayıt ettim bunlardan birini seçeceğim gibi.
Soru: Type-C için ses kartı alıp kullanıp geçerim dizüstüyü de ayarladığımda inşallah, değil mi?
@Trina hocam 2kya çıktık, sizin de görüşünüzü son kez rica edeceğim.

Konu dışı olacak ama ne saçma isimler bu ürünler )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…