Rwansaii

Başarılı
AMD Ryzen 5 7500F & NVIDIA RTX 5070 Ti mi yoksa AMD Ryzen 7 7800X3D & NVIDIA RTX 5070 ikilisi mi daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2K 185 Hz monitör almayı planlıyorum. Sizce ilk sistemde FPS oyunlarında 185FPS'in altına 1080P'de kolay kolay düşer miyim? Ve 2K'da aradaki FPS performansı % kaç değişir?

2K 185 Hz monitör almayı planlıyorum. Sizce ilk sistemde FPS oyunlarında 185FPS'in altına 1080P'de kolay kolay düşer miyim? Ve 2K'da aradaki FPS performansı % kaç değişir?
İkinci sistemde FPS oyunlarında 500 FPS ve üstünü rahat alırsınız. BF serisine bir şey diyemem. 😃

2k ve hikayeli oyunlar için 1. sistem daha mantıklı

1080p ve rekabetçi oyunlar için 2. sistem daha mantıklı.

İkinci sistemde FPS oyunlarında 500 FPS ve üstünü rahat alırsınız. BF serisine bir şey diyemem. 😃

2k ve hikayeli oyunlar için 1. sistem daha mantıklı

1080p ve rekabetçi oyunlar için 2. sistem daha mantıklı.

Peki ikinci el piyasasında hangi ikiliyi elimden çıkartmam daha kolay olur?

Ayrı ayrı satılmasından bahsediyorum sadece işlemci ve ekran kartı özelinde.

Parçalar tamamen aynı hocam.
Absürt bir fiyat olmadıktan sonra illaki alıcı bulunur.

Ekran kartı biraz uzun sürebilir.
Fakat işlemci çok uzun sürmez.

Malum, biraz şans faktörüde var.

Peki ikinci el piyasasında hangi ikiliyi elimden çıkartmam daha kolay olur?

Ederini istediğiniz her ürün elinizde bekler hızlı gitmez. İkinci el PC piyasasında ürün arayan herkes temiz ve piyasa altı fiyatına bakıyor kimse ederinde yanaşmaz. Bu arada öyle pazarlık ettiği fiyatlar 300-500 aşağısı değil. Örneğin 20.000 yazdın ya ağzını açan 15.000-17.000 diyor makul bir indirim olmadan yanaşan olmuyor. 2 senedir düzenli satıyorum bir şeyler değiştirdikce. Zor yanı.