75Hz monitör için DP to HDMI kablo önerisi

Merhaba, bende "CBox 2360hv 23.6 1920x1080 5ms 75Hz HDMI VGA VESA Full HD LED'' monitör var ve ben bunun için geçenlerde "Displayport To Hdmi Kablo Display Port Çevirici Dönüştürücü 1.8 M Fiyatları ve Özellikleri" bundan almıştım fakat monitörüm sürekli kendi kendine kapanıp açılıyordu. Ben de yeni kablo almak için buraya yazayım dedim, bu monitöre hangi kabloyu önerirsiniz?
Bazıları "https://www.hepsiburada.com/dark-dk-hd-adpxhdmi-dp-hdmi-cevirici-adaptor-p-BS40081?magaza=sevfe&" almamı önerdi, ne yapmalıyım, almalı mıyım bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Monitörünüz için en iyi çözümü sağlamak amacıyla HDMI kablosu kullanmanızı öneririm. DisplayPort'tan HDMI'ya geçişte bazen uyumluluk sorunları yaşanabilir.
  • Kullandığınız kablonun kalitesine ve uyumuna dikkat edin. Aşağıda önerilen ürünleri inceleyebilirsiniz:
1. Aktif DisplayPort to HDMI Adaptor: Bu tür bir adaptör, daha iyi uyumluluk sağlar. Örneğin, "Benfei Active DisplayPort to HDMI Adapter" gibi bir ürün düşünebilirsiniz.
2. Yüksek Kaliteli HDMI Kablosu: Monitörünüzü HDMI ile kullanıyorsanız, yüksek hızlı HDMI kablosu seçmek önemlidir. Önerilen kablo, uzunluk olarak ihtiyaçlarınızı karşılamalıdır (1.8 m veya daha uzun).

- Eğer DisplayPort kullanmaya devam etmek isterseniz, DisplayPort to HDMI 2.0 Adapter seçeneği de iyi bir tercih olabilir. Bu adaptör, genellikle daha iyi sinyal entegrasyonu sağlar.

- Sipariş verirken, satıcının güvenilir olduğuna dikkat edin ve kullanıcı yorumlarını okuyun.

- Son olarak, yeni kablo veya adaptör geldiğinde, sürücülerinizi güncellemek ve monitör ayarlarınızı kontrol etmek de önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…