Eğer önerilirken daha az güç tüketiyor denildiyse yanlış bir bilgilendirme yapılmış. Çünkü 7800X3D oyunlarda 60 65 W civarlarında takılırken 9700X 100W altına neredeyse düşmüyor. Sıcaklık konusunu dert ediyorsanız iyi bir tercih olmuş ancak aradaki fiyat farkına ve performans farkına göre 7700X tercih edilebilirdi.

Hocam almadım henüz. Fikri sahibi olmak için açmıştım. Tüm bileşenlerime göre, 2K oyunculuk için tavsiye aldım. Öyle uçan kaçan bir işlemciye de ihtiyacım yok zaten. Aşırı sıcakta sevmediğim için, biraz da serin çalışsın istedim. Güney cephesinde oturuyorum, aşırı sıcak oluyor. Klima açmazsam oda sıcaklıkları 34-35 dereceleri buluyor yazları PC'nin olduğu yer.

Hocam 9600X3D geçersen, yorumlarını alalım. Belki alacağım zaman 9700X yerine, bende onu tercih ederim. @20424

Hocam almadım henüz. Fikri sahibi olmak için açmıştım. Tüm bileşenlerime göre, 2K oyunculuk için tavsiye aldım. Öyle uçan kaçan bir işlemciye de ihtiyacım yok zaten. Aşırı sıcakta sevmediğim için, biraz da serin çalışsın istedim. Güney cephesinde oturuyorum, aşırı sıcak oluyor. Klima açmazsam oda sıcaklıkları 34-35 dereceleri buluyor yazları PC'nin olduğu yer.

Hocam 9600X3D geçersen, yorumlarını alalım. Belki alacağım zaman 9700X yerine, bende onu tercih ederim. @20424

Aradaki 3K'ya değer mi siz karar verin. Eğer 3D cache kullanımı önemli olmayacaksa 7700X almanızı tavsiye ederim.

Ayrıca bu test 1080p de 2K da aralarında fark olmayacak.