7800X3D sistem nasıl?

İfadeler: 409
Windforce soğutması 4080 Super kartlar arasında Tuf'dan bile kötü durumda. Ventus 3x ile yarışıyor diyebiliriz.

Kasa olarak Corsair istiyorsan bana göre Corsair bir sıvı soğutma alınmalı. Diğer türlü görüntü karman çorman oluyor.

Sistem toplamak da baya basit. Kutulardan çıkan kullanma kılavuzlarıyla rahatlıkla montaj yapabilirsin.

Aslında bana bir link üzerinden herhangi bir siteden seçili halde 4080 Super sistemi atan olursa çok dua ederim.

O kasa ve soğutma olmamış. PSU'da değişebilir. RAM'ler de olmamış. SSD zaten Renegade varken alınmaz.
O RAMler SK Hynix M Die kullanan versiyonu ise sizin Patriotlar'dan daha iyi. O RAM'lerin 5600 MHz olan versiyonunda 6000 MHZ ve CL28 ile kısmen sıkı memory subtimingsler ile kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O RAMler SK Hynix M Die kullanan versiyonu ise sizin Patriotlar'dan daha iyi. O RAM'lerin 5600 MHz olan versiyonunda 6000 MHZ ve CL28 ile kısmen sıkı memory subtimingsler ile kullanıyorum.
RAM'ler XMP olduğundan ve 5600MHz olduğundan önermedim. Ayrıca fiyat farkı var. Ondan dolayı öyle dedim.

Maalesef stok bitti attığım sitede yine alamadık şimdi baştan sistemi olan site bulacağım offf.

Maalesef stok bitti attığım sitede yine alamadık şimdi baştan sistemi olan site bulacağım offf.
Hazır sistemlerde hiçbir zaman 4 te 4 lük bir sistem bulamazsın. Hiçbir site sana full kalite bir sistem sunmaz. Alıp zamanla kendin değiştirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…