Windforce soğutması 4080 Super kartlar arasında Tuf'dan bile kötü durumda. Ventus 3x ile yarışıyor diyebiliriz.

Kasa olarak Corsair istiyorsan bana göre Corsair bir sıvı soğutma alınmalı. Diğer türlü görüntü karman çorman oluyor.

Sistem toplamak da baya basit. Kutulardan çıkan kullanma kılavuzlarıyla rahatlıkla montaj yapabilirsin.

O kasa ve soğutma olmamış. PSU'da değişebilir. RAM'ler de olmamış. SSD zaten Renegade varken alınmaz.
O RAMler SK Hynix M Die kullanan versiyonu ise sizin Patriotlar'dan daha iyi. O RAM'lerin 5600 MHz olan versiyonunda 6000 MHZ ve CL28 ile kısmen sıkı memory subtimingsler ile kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O RAMler SK Hynix M Die kullanan versiyonu ise sizin Patriotlar'dan daha iyi. O RAM'lerin 5600 MHz olan versiyonunda 6000 MHZ ve CL28 ile kısmen sıkı memory subtimingsler ile kullanıyorum.
RAM'ler XMP olduğundan ve 5600MHz olduğundan önermedim. Ayrıca fiyat farkı var. Ondan dolayı öyle dedim.

Hay Allah senden razı olsun üstat gerçekten teşekkür ederim. Değişmesi gereken yerleri parça yoksa alacağım direk çok yoruldum. 😀