Drift'i bizim kadar abartan yoktur herhalde. DS4 ile PS4 var ve hala drıft sorunu yok. Elbette olabilir ama aldıktan 3 ay sonra drift yapmıyor arkadaşlar. Abartmayın...

Aldıktan 3 ay sonra tabii yapmıyor ama uzun yıllar kullanmada yaşayanı yakınlarımda gördüm ben bundan bahsediyorum ilk sorun yaşadığı nokta o oluyordu genelde.

Uzun yıllar kullandıktan sonra inan umurumda olmaz ya. 10 yıl da kullanmıyoruz hiçbir teknolojik aleti sonuçta. 3 yıldır falan var bende mesela Dualsense, sorun yok. Yine alırım alacak olsam.

Drift'i bizim kadar abartan yoktur herhalde. DS4 ile PS4 var ve HALA DRIFT SORUNU YOK. Elbette olabilir ama aldıktan 3 ay sonra drift yapmıyor arkadaşlar. Abartmayın...

Katılıyorum. Hani aldın sanki 1 hafta sonra Drift problemi yaratacak. Vallahi şu an tek haklı yorum yapan kişi sensin. İnsanları bazı şeylerde anlatıpta bilgi aktarmak çok zor.

Hall effect/TMR yok, Micro Switch trigger yok, driver yok, tuşları membran alanlar bunlara dikkat etsin. Yanlış bilgim varsa düzeltilir, tek olay o da değil zaten. Sizi kırmak istemiyorum ama alınabilecek bir kontrolcü olmadığını düşünüyorum. Model V1 versiyonsa özellikle ama almak isteyen alsın dediğiniz gibi.

Son düzenleme:
Hall effect/TMR yok, Micro Switch trigger yok, driver yok, tuşları membran alanlar bunlara dikkat etsin yanlış bilgim varsa düzeltilir tek olay oda değil zaten sizi kırmak istemiyorum ama alınabilecek bir kontrolcü olmadığını düşünüyorum.

Hocam ürünü kötülemeyi bırakır mısınız artık? Dedikleriniz PC kullanımı için. PS5 konsolunda bu özellikler var. PlayStation accessories uygulaması üzerinden PC'ye bağlandıktan sonra yazılımı güncelleyebiliyorsunuz. Almak isteyen alır zaten bütün dünya bu kontrolcüyü biliyor. PC'de kullanmak isteyen uygulaması var kurar uygulamasını kullanır.

Akif beyin DS'ine bir şey olmamış ama ne hikmetse benim Ocak'ta aldığım DualSense V1'de drift var. Bak sen şu işe..

Hall effect/TMR yok, Micro Switch trigger yok, driver yok, tuşları membran alanlar bunlara dikkat etsin. Yanlış bilgim varsa düzeltilir, tek olay o da değil zaten. Sizi kırmak istemiyorum ama alınabilecek bir kontrolcü olmadığını düşünüyorum. Model V1 versiyonsa özellikle ama almak isteyen alsın dediğiniz gibi.
Daha uygun bir alternatifi var mı sence Playstation için? Yok maalesef. Bu noktada utana sıkıla alacaksın bu ürünü, TMR modifiyesi ettireceksin.

Akif beyin DS'ine bir şey olmamış ama ne hikmetse benim Ocak'ta aldığım DualSense V1'de drift var. Bak sen şu işe.

Daha uygun bir alternatifi var mı sence PlayStation için? Yok maalesef. Bu noktada utana sıkıla alacaksın bu ürünü, TMR modifiyesi ettireceksin.

Teknoloji şans işidir. Kimisi alır senelerdir kullanır aynı benim gibi veya akif kardeşimizin dediği gibi. Kimisi alır 1 2 hafta sonra sorun çıkarır. Bu sadece alınan kol için geçerli değil. Tüm ürünlerde/teknoloji ürünlerinin doğasında olan bir durum. Monitör alırsın, ghosting çıkar, veya panel kırık çıkar. Bilgisayar alırsın, güç kaynağı bozuk olur veya anakartı arızalı olur. Başkası alır problem yaşamaz. Sonuç olarak internet üzerinden verdiğimiz her ürün depolarda hazırlanıp, müşterilere kargo ile gönderiliyor. Mağazadan mesela teslim alırsın mağazada test eder öyle alırsın, internet üzerinde verilen siparişlerde test etme imkanın doğmuyor maalesef. Sen sonuç olarak internetten aldığın ürünün nasıl şekilde hazırlanıp, nasıl şekilde kargoya verildiğini görmüyorsun. Adam belki sana bilerek sorunlu cihazıda gönderebilir. Bizim ülkemizde maalesef bu gibi durumlar çok yaşanıyor.

Akif beyin DS'ine bir şey olmamış ama ne hikmetse benim Ocak'ta aldığım DualSense v1'de drift var. Bak sen şu işe.

Daha uygun bir alternatifi var mı sence PlayStation için? Yok maalesef. Bu noktada utana sıkıla alacaksın bu ürünü, tmr modifiyesi ettireceksin.

V1 modeli demiş bir arkadaş onu da düsünerek dedim biraz PS5 için evet fazla bildiğim model yok ama PC için alanlar için dedim daha çok haklısınız.

PS5 kullanıp mecburiyetiniz yoksa almayın. Fabrikasyon hatalı çok dualsense çıkıyor son zamanlarda Reddit'e bakabilirsiniz hatta birisine ben de denk geldim geçenlerde sol joystick sıfır kutudan bozuk çıktı iadesiyle uğraştım. Ha bence v1 modeli daha iyi v2'de tuşlar bir yumuşak sevmiyorum. Bu kollarda adaptive trigger'ın bozulmama veya drift yapmama ihtimali yok yeni eski fark etmiyor birden gidiyor bırakıyor kendisini gamepad. PC'de çekim mesafesi de kötü Xbox kolu Bluetooth ile rahat kullandığım mesafede dualsense çalışmıyor bile.