Drift'i bizim kadar abartan yoktur herhalde. DS4 ile PS4 var ve HALA DRIFT SORUNU YOK. Elbette olabilir ama aldıktan 3 ay sonra drift yapmıyor arkadaşlar. Abartmayın...
Drift'i bizim kadar abartan yoktur herhalde. DS4 ile PS4 var ve hala drıft sorunu yok. Elbette olabilir ama aldıktan 3 ay sonra drift yapmıyor arkadaşlar. Abartmayın...
Drift'i bizim kadar abartan yoktur herhalde. DS4 ile PS4 var ve HALA DRIFT SORUNU YOK. Elbette olabilir ama aldıktan 3 ay sonra drift yapmıyor arkadaşlar. Abartmayın...
Hall effect/TMR yok, Micro Switch trigger yok, driver yok, tuşları membran alanlar bunlara dikkat etsin yanlış bilgim varsa düzeltilir tek olay oda değil zaten sizi kırmak istemiyorum ama alınabilecek bir kontrolcü olmadığını düşünüyorum.
Daha uygun bir alternatifi var mı sence Playstation için? Yok maalesef. Bu noktada utana sıkıla alacaksın bu ürünü, TMR modifiyesi ettireceksin.Hall effect/TMR yok, Micro Switch trigger yok, driver yok, tuşları membran alanlar bunlara dikkat etsin. Yanlış bilgim varsa düzeltilir, tek olay o da değil zaten. Sizi kırmak istemiyorum ama alınabilecek bir kontrolcü olmadığını düşünüyorum. Model V1 versiyonsa özellikle ama almak isteyen alsın dediğiniz gibi.
Akif beyin DS'ine bir şey olmamış ama ne hikmetse benim Ocak'ta aldığım DualSense V1'de drift var. Bak sen şu işe.
Daha uygun bir alternatifi var mı sence PlayStation için? Yok maalesef. Bu noktada utana sıkıla alacaksın bu ürünü, TMR modifiyesi ettireceksin.
Akif beyin DS'ine bir şey olmamış ama ne hikmetse benim Ocak'ta aldığım DualSense v1'de drift var. Bak sen şu işe.
Daha uygun bir alternatifi var mı sence PlayStation için? Yok maalesef. Bu noktada utana sıkıla alacaksın bu ürünü, tmr modifiyesi ettireceksin.