Detaylar
Kim cevapladı?Eğer başka seçeneklerin varsa Windforce alma.Evet arkadaşlar sistemin son hali. Eksik ya da çıkarılması gereken yerleri var mı?
Eki Görüntüle 111444
Smmmhunter
Üstün
O kasa ve soğutma olmamış. PSU'da değişebilir. RAM'ler de olmamış. SSD zaten Renegade varken alınmaz.
Neden hocam hangi marka tercih edilmeli birde
O kasa ve soğutma olmamış. PSU'da değişebilir. RAM'ler de olmamış. SSD zaten Renegade varken alınmaz.
Aslında illaki bu sistem olacak gibi değil de sistem arıyorum 4080 Super'ya da 4070 Ti süper link varsa hazır tavsiye alırım hocam.
Yok daha almadım hangi marka olabilir
Smmmhunter
Üstün
Anakart bunu alın.Neden hocam hangi marka tercih edilmeli birde
Aslında illaki bu sistem olacak gibi değil de sistem arıyorum 4080 Super'ya da 4070 Ti süper link varsa hazır tavsiye alırım hocam.
Kasa, AiO ve PSU olarak da bunları alın.
RAM olarak bu daha iyi.
SSD'yi de bundan alın.
Seçmeseydiniz demek istemiştim. GALAX F/P açısından sevdiğim bir markadır. Asus TUF da olabilir.
Anakart bunu alın.
Kasa, AiO ve PSU olarak da bunları alın.
Hocam ben hazır olarak almam lazım birleştirme imkanım bilgim yok tek tek parça alamam hazır lazım herhangi siteden seçerek enazından yani.
Smmmhunter
Üstün
Toplamak gayet basit. Yana bir video açıp yavaş yavaş montajlayabilirsiniz. Hem de öğrenmiş olursunuz.Hocam ben hazır olarak almam lazım birleştirme imkanım bilgim yok tek tek parça alamam hazır lazım herhangi siteden seçerek enazından yani.