fthkynr Başarılı Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 106 Beğeniler 3 18 Nisan 2025 #1 7900X3D RX580 2048sp için Linux önerisi istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2025
T TechMad Başarılı Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 766 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 497 18 Nisan 2025 #2 Eğer ilk kez Linux'a geçiyorsanız Linux Mint Cinnamon ile başlayın. Linux tecrübeniz varsa CachyOS öneririm.
Eğer ilk kez Linux'a geçiyorsanız Linux Mint Cinnamon ile başlayın. Linux tecrübeniz varsa CachyOS öneririm.
KS KS fthkynr Başarılı Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 106 Beğeniler 3 18 Nisan 2025 #3 Bende Zorin OS 16 Pro var bir ara almıştım onu yüklesem nasıl olur yoksa CachyOS güncellik için daha iyi midir?
Bende Zorin OS 16 Pro var bir ara almıştım onu yüklesem nasıl olur yoksa CachyOS güncellik için daha iyi midir?
T TechMad Başarılı Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 766 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 497 18 Nisan 2025 #4 fthkynr dedi: Bende Zorin OS 16 Pro var bir ara almıştım onu yüklesem nasıl olur yoksa CachyOS güncellik için daha iyi midir? Genişletmek için tıkla... Zorin OS de olur. Onun güncel sürümü 17.3. Yıllık abonelik değil de tek bir lisans yeterliyse güncel sürümü indirip kurun. CachyOS genelde oyunculuk özellikleriyle öne çıkan bir dağıtım. Arch tabanlı olduğu için daha sık güncelleme alır.
fthkynr dedi: Bende Zorin OS 16 Pro var bir ara almıştım onu yüklesem nasıl olur yoksa CachyOS güncellik için daha iyi midir? Genişletmek için tıkla... Zorin OS de olur. Onun güncel sürümü 17.3. Yıllık abonelik değil de tek bir lisans yeterliyse güncel sürümü indirip kurun. CachyOS genelde oyunculuk özellikleriyle öne çıkan bir dağıtım. Arch tabanlı olduğu için daha sık güncelleme alır.
R recep_2 Becerikli Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 41 Çözümler 1 Beğeniler 22 19 Nisan 2025 #5 CachyOS önerimdir işlemciniz yeni, eski kernellerde sorun yaşıyabilirsiniz. TechMad dedi: Eğer ilk kez Linux'a geçiyorsanız Linux Mint Cinnamon ile başlayın. Linux tecrübeniz varsa CachyOS öneririm. Genişletmek için tıkla... CachyOS 0 tecrübe istiyor ciddiyim. CachyOS hello kısmından terminali açmadan her şeyi yapabiliyorsunuz paket kurma güncelleme vs.
CachyOS önerimdir işlemciniz yeni, eski kernellerde sorun yaşıyabilirsiniz. TechMad dedi: Eğer ilk kez Linux'a geçiyorsanız Linux Mint Cinnamon ile başlayın. Linux tecrübeniz varsa CachyOS öneririm. Genişletmek için tıkla... CachyOS 0 tecrübe istiyor ciddiyim. CachyOS hello kısmından terminali açmadan her şeyi yapabiliyorsunuz paket kurma güncelleme vs.