Normalde Elua alacaktım ama mikrofonsuz olduğundan eledim. Faceit oynarken mikrofon zorunlu gibi bir şey.

Oyun için bunu alabilirsin DSP de var.

Sadece oyun için. Yoksa daha ucuza daha iyi müzik dinleyebileceğin waner 2 vs var.

Son düzenleme:
O zaman G1 + Apple dongle öneririm.
Ekstra bütçe ayırabilirsem NK1 Max mantıklı olur mu peki? İlerde kulaklık değiştirirsem hangisi daha rahat besler? Yoksa gelen ekstra bütçeyi daha iyi bir kulaklık için mi kullanayım?
En son 2019-2020 gibi IEM kullanmıştım.

Ekstra bütçe ayırabilirsem NK1 Max mantıklı olur mu peki? İlerde kulaklık değiştirirsem hangisi daha rahat besler? Yoksa gelen ekstra bütçeyi daha iyi bir kulaklık için mi kullanayım?
Mesaj gozden kacmis simdi gorebildim. Eger 200 dolar bandi bir IEM alirim ileride diyorsan gelecege yatirim olarak mantikli olur. Fakat G1 seviyesindeki kulakliklarla takilacaksan Apple dongle yeterli. Simgot EM6L'i bile besleyebiliyor.

Mesaj gozden kacmis simdi gorebildim. Eger 200 dolar bandi bir IEM alirim ileride diyorsan gelecege yatirim olarak mantikli olur. Fakat G1 seviyesindeki kulakliklarla takilacaksan Apple dongle yeterli. Simgot EM6L'i bile besleyebiliyor.
Froum bügün de biraz karışıktı. İşsiz herif saldırıya devam ediyor olmalı.
150-200 dolar seviyesine çıkma planım var. Şimdilik bütçe toplayana kadar Rush Er3'ten kurtulmalık bir şey arıyordum.
O zaman orijinal plan üzerinden ilerleyelim.

nk1 max modelinde arka plan gürültüsü yaygın herhalde. benimki yarın gelsin bilgi veririm.