Bütçe
10.000 TL

LuisB4y

Çalışkan
Merhaba. Bu civarlarda kaliteli oyuncu koltuğu arıyorum. Maksimum 12.000 TL'ye çıkabilirim ama bu civarda fark yoksa çıkmasam daha iyi. MediaMarkt mağazasındaki Rampage koltuklar alınır mı?

Sana öneri veremeyeceğim. Ama tavsiye verebilirim. Rampage alma. Alırsan deri koltuk alma. Öyle bir terliyon ki. Ben pişmanım yani. Koltuk Rampage. Ayağı kırıldı. Yenisini ücretsiz gönderdiler. Bu sefer dirsek koyma yerleri kırıldı. Deri zaten çok kötü kokuyor. Parfüm sık 2 dakika sonra yine aynı. Kumaş almanı tavsiye ederim. Yaz aylarında çok terletiyor deri.

Rampage kl R16 nasıldır acaba ya? İnternetten mı söylesem koltuk kararsız kaldım diğer markalar ile arasında performans farkı yoksa bunu almak istiyorum ama.

Rampage kl R16 nasıldır acaba ya? İnternetten mı söylesem koltuk kararsız kaldım diğer markalar ile arasında performans farkı yoksa bunu almak istiyorum ama.

Aynısını kullanıyorum çok iyi ve kaliteli maalesef telefonum olmadığı için atamadım resmini. Ama ben almadım bunu 2. elden görmüştüm bir arkadaş da aldı bana bayağı sağlam çıktı 7 ay oldu kullanalı ama ben zarar gelmesin diye altına kılıf da aldım süngerli.