2. elden önerecekseniz İstanbul içi ve mağaza olması şart, telefonu kendim kullanacağım. Günlük işler ve TFT gibi uygulamalarda sıkıntı çıkarmaması yeterli. Bütçe maksimum 10.000 TL olabilir. Ama bu tutarın altında olması çok daha önemli.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 8000-9000
- Makaleler
- 23
Buna cikabilirsen en iyisi olur.
www.epey.com
Cikamazsan bu.
www.epey.com
Nothing Phone (1) (128 GB)
Nothing Phone (1) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Cikamazsan bu.
Samsung Galaxy A16 (8 GB / 256 GB)
Samsung Galaxy A16 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
S20 bulabilirseniz bulun. Bulup custom rom atın kullanın.2. elden önerecekseniz İstanbul içi ve mağaza olması şart, telefonu kendim kullanacağım. Günlük işler ve TFT gibi uygulamalarda sıkıntı çıkarmaması yeterli. Bütçe maksimum 10.000 TL olabilir. Ama bu tutarın altında olması çok daha önemli.
NP1 çok yüksek benim için. Bu arada üniversite dönemi boyunca kullanacağım için sağlam bir model olması şart.Buna cikabilirsen en iyisi olur.
![]()
Nothing Phone (1) (128 GB)
Nothing Phone (1) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Cikamazsan bu.
![]()
Samsung Galaxy A16 (8 GB / 256 GB)
Samsung Galaxy A16 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
2. el tarafında S20 FE gördüm, kurtarır mı bilemedim pek.
Kurtarır. Custom rom atın yada port rom uçar.NP1 çok yüksek benim için. Bu arada üniversite dönemi boyunca kullanacağım için sağlam bir model olması şart.
- Makaleler
- 23
Redmi alinmaz bence. HyperOS cok agir bir arayuz. Ustelik bu cihaz 8 GB. A16'da benim attigim 8 GB. Cuzi bir miktar daha pahali sadece.
- Makaleler
- 23
Ikinci el telefon almayin bence. Benim deneyimlerim kotuydu. O yuzden onermiyorum. 8 GB A16 alin gecin derim.NP1 çok yüksek benim için. Bu arada üniversite dönemi boyunca kullanacağım için sağlam bir model olması şart.
Zaten aynı sayfada 8 GB RAM versiyonu seçilebildiği için bütçeye uygun olanını attım. 500 TL çıkılıp 8 GB alınması tabi daha iyi olur.Redmi alinmaz bence. HyperOS cok agir bir arayuz. Ustelik bu cihaz 8 GB. A16'da benim attigim 8 GB. Cuzi bir miktar daha pahali sadece.
Yeni konular
-
İnceleme Samsung Galaxy S25 Ultra 1 yıllık kullanıcı deneyimim
- Mimar Selim Bey
-
The Last of Us Part 2 "Görüntü aygıtınızla ilgili bir sorun oluştu" hatası
- Sirius Blackw
-
-
-
-