Bütçe
8000-9000
2. elden önerecekseniz İstanbul içi ve mağaza olması şart, telefonu kendim kullanacağım. Günlük işler ve TFT gibi uygulamalarda sıkıntı çıkarmaması yeterli. Bütçe maksimum 10.000 TL olabilir. Ama bu tutarın altında olması çok daha önemli.

Buna cikabilirsen en iyisi olur.

Cikamazsan bu.

2. elden önerecekseniz İstanbul içi ve mağaza olması şart, telefonu kendim kullanacağım. Günlük işler ve TFT gibi uygulamalarda sıkıntı çıkarmaması yeterli. Bütçe maksimum 10.000 TL olabilir. Ama bu tutarın altında olması çok daha önemli.
S20 bulabilirseniz bulun. Bulup custom rom atın kullanın.

Buna cikabilirsen en iyisi olur.

Cikamazsan bu.
NP1 çok yüksek benim için. Bu arada üniversite dönemi boyunca kullanacağım için sağlam bir model olması şart.
2. el tarafında S20 FE gördüm, kurtarır mı bilemedim pek.

NP1 çok yüksek benim için. Bu arada üniversite dönemi boyunca kullanacağım için sağlam bir model olması şart.
2. el tarafında S20 FE gördüm, kurtarır mı bilemedim pek.
Ikinci el telefon almayin bence. Benim deneyimlerim kotuydu. O yuzden onermiyorum. 8 GB A16 alin gecin derim.

Redmi alinmaz bence. HyperOS cok agir bir arayuz. Ustelik bu cihaz 8 GB. A16'da benim attigim 8 GB. Cuzi bir miktar daha pahali sadece.
Zaten aynı sayfada 8 GB RAM versiyonu seçilebildiği için bütçeye uygun olanını attım. 500 TL çıkılıp 8 GB alınması tabi daha iyi olur.