Güvenilir bir yerden bulursa hiçbir sıkıntı olmaz. Eski amiral gemisi yeni giriş segmentlerinden çok önde.Ikinci el telefon almayin bence. Benim deneyimlerim kotuydu. O yuzden onermiyorum. 8 GB A16 alin gecin derim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 8000-9000
- Makaleler
- 6
Açıkçası bu bütçede daha iyi kamera, daha hızlı şarj özellikleriyle Realme seçerdim. Yazılımıda o kadar kötü değil. Ama Samsung daha hoşunuza gittiyse alabilirsiniz. Aradaki fark kamera ve şarj hızı.
Ben olsam bütçeyi artırır eski orta segment cihaz alırdım.
Ben olsam bütçeyi artırır eski orta segment cihaz alırdım.
Bilinir mağazalara bakıyorum hocam, özellikle Bahariye ve Osmanağa gibi yerlerdeki mağazalardan çok alışveriş yapan arkadaşım olmuştu. Avrupa Yakası'ndaki yarısı dolandırıcı.Ikinci el telefon almayin bence. Benim deneyimlerim kotuydu. O yuzden onermiyorum. 8 GB A16 alin gecin derim.
Teşhir ürün olarak 7000 TL yurt içi S21 FE var, 9750TL'ye de temiz S21 FE var.
S21FE bulursanız direk alın. Ama tabii ki temiz ise.Bilinir mağazalara bakıyorum hocam, özellikle Bahariye ve Osmanağa gibi yerlerdeki mağazalardan çok alışveriş yapan arkadaşım olmuştu. Avrupa Yakası'ndaki yarısı dolandırıcı.
- Makaleler
- 6
S21 FE eski bir amiral gemisinin kırpılmıs versiyonu. Çok eski olmasını geçtim, özellikleri iyi ama batarya konusunda üzülürsün. İşlemcisi kronik sorunlu ve ısınma sorunlarıyla uğraşırsın. Ama o fiyata öyle donanımlı cihaz bulamazsın o ayrı konu.
Batarya ısınma sorunu var tek. Yani donanımı çok iyi. Başka cihaz bulunmaz bu fiyata bu kadar iyi.S21 FE eski bir amiral gemisinin kırpılmıs versiyonu. Çok eski olmasını geçtim, özellikleri iyi ama batarya konusunda üzülürsün. İşlemcisi kronik sorunlu ve ısınma sorunlarıyla uğraşırsın. Ama o fiyata öyle donanımlı cihaz bulamazsın o ayrı konu.
- Makaleler
- 6
Batarya ısınma sorunu var tek. Yani donanımı çok iyi. Başka cihaz bulunmaz bu fiyata bu kadar iyi.
Yazımda belirttim zaten.
Ama o fiyata öyle donanımlı cihaz bulamazsın o ayrı konu.
- Makaleler
- 23
Kayitli Pixel telefonlar var midir orada? Pixel 6/7a mesela varsa o fiyata alinabilir.Bilinir mağazalara bakıyorum hocam, özellikle Bahariye ve Osmanağa gibi yerlerdeki mağazalardan çok alışveriş yapan arkadaşım olmuştu. Avrupa Yakası'ndaki yarısı dolandırıcı.
Pili aşırı tüketmediği müddetçe sıkıntı yok. C25S ile 43-44 dereceleri umursamayan biriyim ben.S21 FE eski bir amiral gemisinin kırpılmıs versiyonu. Çok eski olmasını geçtim, özellikleri iyi ama batarya konusunda üzülürsün. İşlemcisi kronik sorunlu ve ısınma sorunlarıyla uğraşırsın. Ama o fiyata öyle donanımlı cihaz bulamazsın o ayrı konu.
- Makaleler
- 1
Isinma problemse benim Vivo Y18 buz gibi hiç isinmiyor ancak Low end bir model tabii daha guclu bir MediaTek daha cok isinir herhalde.
Yeni konular
-
-
İnceleme Samsung Galaxy S25 Ultra 1 yıllık kullanıcı deneyimim
- Mimar Selim Bey
-
The Last of Us Part 2 "Görüntü aygıtınızla ilgili bir sorun oluştu" hatası
- Sirius Blackw
-
-