Bütçe
8500

bthnerdgn

Çalışkan
Merhaba, home ofis evden çalışıyorum. Bu sebeple uzun süre üstünde otururken rahat ettirecek, ergonomik bir koltuk arıyorum. Çok bir bilgim olmadan gidip deneyebildiğim tek koltuk olduğu için 7.750 TL'ye XPrime Titan modelini satın aldım fakat internette gezindikten sonra o fiyata daha iyi modeller var yorumlarını gördüm. 8-9 bin TL bandında söylediğim gibi ergonomik koltuk önerilerinizi bekliyorum. Çabuk terleyen bir insanım, sadece kumaş koltuk tercih edeceğim. İnternette Hawk Fab V4 modelinin çok önerildiğini gördüm fakat Hawk modelinin hem oturma hem sırt kısmının XPrime Titan'a göre daha düz olduğu için daha az ergonomik olacağını düşündüm açıkçası. Amazon.com.tr, Xdrive 15'li plus Amazon satıcılı bu modeli buldum. İade etme hakkı olduğu için alınması mantıklı geldi. 500 TL ucuza Hira, 1.500 TL fazlaya da Anka modelleri de var, gene Amazon satıcılı. Bu modeller için önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Boy: 178 kilo: 72.

XDrive anka modeline sahibim konforu gayet yerinde malzeme kalitesi de iyi hissettiriyor. Gıcırdama gibi bir sorunda yok kurulumu basit rahatlık hakkında bir sey diyemem öncesinde cok dandik bir sandalye kullandıgım icin buna gectikten sonra çok rahat gelmişti ama diğer modeller ile kıyaslayamam tecrübe etmediğimden dolayı. Kumaşı çok kaliteli asla kırışma yırtılma yok ter izi bile bıraktırmıyor üstünde dokusu çok hoş sıfır gibi duruyor hala.

Hawk Fab'ı ben çok sevemedim. Bendeki xDrive Akdeniz daha güzel. Alacak olsam xDrive'dan devam ederdim.

Şunu da söyleyeyim bunların hepsinin temel mekanizması aynı, fazlasıyla da sağlam. Üst kısmının rahatlığı ve kalitesi de kişiye göre değişir. O yüzden mümkün olduğunca kendiniz oturup karar verin diyeceğim ama zor. O yüzden beğendiğiniz birini gözü karatıp yorumlara bakarak size uyuyorsa alacaksınız.