Max Caulfield
Üstün
Merhaba arkadaşlar. Bugün açtığım konuda abimin bilgisayarı için kasa önerisi istemiştim:
O konuda da belirttiğim gibi abim hem kasa hem de anakartı değiştirecek. O yüzden şimdi anakart için konu açıyorum.
Anakart için maksimum 8.000 TL bütçesi mevcut. İşlemcisi Ryzen 5 7500F, şu anki anakartı Gigabyte B650M S2H. Yani yeni anakart da AM5 soketli olacak.
Abim yeni anakartta USB Type-C girişi olmasını istiyor. Ayrıca genel olarak kaliteli bir anakart olması ve birden fazla M.2 slotu sunması iyi olur.
8.000 TL bütçe ile üstteki kriterlere uygun hangi AM5 anakartları önerirsiniz?
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta Corsair 275R Airflow kasamı değiştirmek istediğim için 4.000 TL geniş kasa önerisi isimli bir konu açtım:
Bahsettiğim Lian Li Lancool 216 kasaya geçen hafta Perşembe günü geçiş yaptım ve çok memnunum.
Şimdi de abim benden kendi sistemi için kasa ve anakart önerisi istedi. Abimin sistemi şu şekilde:
Bahsettiğim Lian Li Lancool 216 kasaya geçen hafta Perşembe günü geçiş yaptım ve çok memnunum.
Şimdi de abim benden kendi sistemi için kasa ve anakart önerisi istedi. Abimin sistemi şu şekilde:
- İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
- Anakart: Gigabyte B650M S2H
- Bellek: Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x 16 GB) DDR5 6000 MHz CL36
- Ekran kartı: Gainward Ghost RTX 3060 Ti
- İşlemci...
- Max Caulfield
- 7000 tl kasa önerisi
- Forum: Kasa
O konuda da belirttiğim gibi abim hem kasa hem de anakartı değiştirecek. O yüzden şimdi anakart için konu açıyorum.
Anakart için maksimum 8.000 TL bütçesi mevcut. İşlemcisi Ryzen 5 7500F, şu anki anakartı Gigabyte B650M S2H. Yani yeni anakart da AM5 soketli olacak.
Abim yeni anakartta USB Type-C girişi olmasını istiyor. Ayrıca genel olarak kaliteli bir anakart olması ve birden fazla M.2 slotu sunması iyi olur.
8.000 TL bütçe ile üstteki kriterlere uygun hangi AM5 anakartları önerirsiniz?