BTC

Üyecik
8.000 TL bütçem var, en fazla 500-1.000 TL esneme yapabilirim. Laptop kullanıyorum ve Samsung Odyssey G3 24" 165 Hz 1ms monitörüm var. Bu monitör benim işimi görüyordu açıkçası memnundum. Ancak artık 1080p çözünürlük yeterli gelmiyor. Kullanım amacı sıralamam ise borsa grafik işlemleri, oyun oynamak ve film izlemek şeklinde. Ayrıca yıl sonunda laptopu satıp masaüstü bilgisayar toplayacağım yeni monitörü onda kullanmayı planlıyorum.

Günün ortalama 8 saati bilgisayardayım. 4-5 saat borsa grafikleriyle uğraşıyorum, kalan süreçte LOL veya CS giriyorum.

Aradığım özellikler;
  • 1080p istemiyorum 2K ekran olması benim için iyi olacaktır, daha fazlası da olabilir. Çünkü asıl değiştirme sebebim çözünürlük.
  • 24" yetiyor bana ama 27" geçersem bana yararı olacağından 27" düşünüyorum.
  • Kavisli takıntım yok kavisli olabilir de olmayabilir de.
Aşağıdakileri buldum. Önerilere ve fikirlere açığım. Teşekkürler.

ASUS TUF Gaming VG27AQ3A 27" 180Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium G-Sync HDR10 WQHD Fast IPS Gaming Monitör
AOC Q27G42XE 27" 180Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 QHD Fast IPS Gaming Monitör
Philips Evnia 27M2N3500NL 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Free Sync HDR10 QHD FAST VA Gaming Monitör
MSI MAG 274CQF 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR WQHD Rapid VA Curved Gaming Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli bir şey alın almışken hocam.
Bu attığınız diğerlerine göre daha mı iyi?

Ayrıca bu monitörü de buldum. Fiyat-performans ve kullanım amacımla ilgili hangisini almak daha mantıklı. Çok bilgim yok.
Lenovo Legion R27QE 67C5GAC1TK 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

Son düzenleme:
Bu attığınız diğerlerine göre daha mı iyi?

Ayrıca bu monitörü de buldum. Fiyat-performans ve kullanım amacımla ilgili hangisini almak daha mantıklı. Çok bilgim yok.
Lenovo Legion R27QE 67C5GAC1TK 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü
İncelemesi var mı bilmiyorum çok fazla ölü pikselden dolayı iadeleri var kalite/kontrolü düşük bir monitör gibi duruyor. G2724D çok alındı fiyatları sürekli düşüyor acelesi yoksa belki indirim takip edebilirsiniz.
@BerkayZ87