Bütçe
8.000 TL

65W 3

Becerikli
Buna 8.000 TL veririm, sorun değil. Ama daha iyisi var mı, yoksa en iyisi bu mu? Ve bazı platformlarda çok ağır olduğunu söylüyorlar. Kafam yamulur diye düşünmüyorum değil.

Böyle bir şey de var bu arada, buna da iyi diyorlar.

Ben çok kararsız kalıyorum. Galiba en iyisi yoksa ben o mouseyi alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık. Şöyle düşün düşmanın sağdan mı soldan mı geldiğini anlayamadıktan sonra ne gerek var mouse

Çok üst düzey turnuva oyuncusu değilsen veya para kazanmıyorsan şahsen böyle paralar yazık, bana kalırsa ama dersen beni etkilemez, al.

Katılıyorum, 2000 liralık Attack Shark X3 kullanıyorum, bence bu bütçeye kadar verilen her kuruşta alınan ürün kalitesi de hatrı sayılır artıyor fakat ötesinde binlerce lirayı kağıt üzerindeki bir özellik için vermeye dönüyor iş.

Fare zaten kaç milyon milyar trilyon basış ömrü vaad ederse etsin elbet bir gün çift tıklama vesaire sorunlar baş gösterecek ve garantisi bittikten sonra kimse 'siz 8000 liralık almıştınız bir trilyon tık ömrü demiştik tamam değişim yapalım' demeyecek.

Sosyal medyada görülen pahalı ürün reklamları o kadar başarılı ki artık gençlerimiz hep böyle şeyler alınca daha iyi deneyim yaşayacaklarına inandırılıp parayı gözünü kırpmadan vermeye ikna edilebiliyor.