8.000 TL bütçede tablet tavsiyesi

Bütçe
8.000 TL

En iyi performansı verdiğini iddia ettiğiniz tableti burada niçin söylüyorsunuz eğer önermiyorsanız? Bu en performanslı tablet ama önermiyorum, öylesine yazdım mı diyorsunuz? O zaman ben de Redmi Pad 2 bu bütçeye göre çok iyi bir tablet yazdım ama önermiyorum, öylesine yazdım. Yıllardır bir yere Redmi Pad 2 fiyatına göre çok iyi tablettir yazmak istiyordum, buraya denk geldi.

X tableti bu fiyata en iyi performanslı olan, y tableti bu fiyata en iyi ekran kalitesi olan, b tableti bu fiyata en iyi pil süresini sunan. Yani bunlardan ne anlıyorsun anlayamıyorum, en iyi performanslı ürünü söyledim. Fakat kişisel tercihe göre en iyi performans yerine ekranı da isteyebilir. Bunu bilemediğimden dolayı net bir öneri yapmadım. Bu fiyata en iyi tablet, demek ile bu fiyata en iyi performanslı tablet demenin farkını kavrayabildiğinden emin değilim.

En iyi performansa sahip tablet değil; işte sorun burada başlıyor. Bütçeye daha performanslı ve diğer özellikleri daha iyi bir cihaz rahatlıkla bulunuyor. X tableti bu fiyata en iyi performanslı tablet demiş olabilirsin ama ben diyorum ki sana, dediğin tablet en iyi performanslı tablet değil; hatta genel kullanım olarak bakarsak A11 ilk 3'e giremez. Konu sahibinin anlattığı kadarıyla tableti kullanan kişi sabaha kadar PUBG oynayıp rank kasmayacak küçük bir çocuk. Ben o yaşlarda olsaydım, oynadığım oyunları uzun süre oynatsın, YouTube Kids'ten rahatlıkla çocuk videoları izleyebileceğim, ekranı güzel olan bir tablet isterdim; illa G99 olacak, SD680 olacak diye bir beklentim olmazdı. Bu yönden bakacak olursak A11 ilk 5'e zor girer. Sabahtan beri size bunu anlatmaya çalışıyorum ancak anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Tamam, anladık A11 almışsınız ve memnunsunuz ama yeter.

Paragraf yazacağına daha iyi bir performansa sahip, fiyatı da 7 bin TL'yi geçmeyecek bir tablet söyle. Bana ne dediğin umurumda değil, dili olan konuşuyor. Bana kanıt göstereceksin, ya şu an 7 bin TL'ye daha iyi performansa sahip bir tablet atarsın. Ya da bilgisizliğinde boğulmaya bırakırım seni. Senin o yaşta ne isteyeceğin umurumda mı sence? Ben en iyi performansı alacağı tableti söyledim. Konu sahibi gelip performans dışında isteklerini de söyler sonra ona göre konuşma devam eder. Ama sen cacık olmayı seviyorsun ve bir somut kanıt da sunamıyorsun bana. Dediğim gibi 7 bin TL'ye daha iyi bir performans veren tablet atmanı bekliyorum.

7.000 TL nereden çıktı? Sabahtan beri 7.000 TL'ye en performanslı diye söylenip duruyorsun. Konu sahibi bütçenin 8.000 TL olduğunu belirtmiş, konuda bütçeyi 7.000 ile sınırlayan sadece sen varsın. 8.000 liraya da sadece performans odaklı bir tablet arıyorsan, Huawei Snapdragon versiyonu var. Tavsiye eder misin dersen, etmem ama madem sadece ham performansa odaklanıyorsun al o zaman; performans olarak A11'den 2 gömlek üstün bir tablet.

AnTuTu puanı olarak 2 kata yakın bir fark var. Kanıt sunamıyorsun diyordun, al sana kanıt. Şimdi ne diyeceksin acaba? Muhtemelen Huawei önerenleri ciddiye almıyorum veya PttAVM linkinden sonrasını okumadım diyeceksin.

Kardeşim, ben seni Allah'a emanet ediyorum. Kendi bütçesinde en iyi performanslı tablet diyorum, hala daha gelmiş bana 8 bin TL diyor. Daha pahalı olan bir ürünün daha iyi olması anormal mi sence kardeşim resmen dalga geçiyorsun. Fiyatına göre en performanslısı diyorum, fiyatı ne? 7k. Yani 7 bin TL'ye göre en performanslısı diyorum. Burada ürünü tartışıyoruz, öneri yapmadık. Gelip konu sahibinin bütçesi 8 bin demenin bir anlamı yok. Hayır her şeyi geçiyorum attığın tablet de fiyasko. Ulan performansı var da nerede kullanacaksın, Google olmayan Play Store bile olmayan tablette. Alsam hesaplarımı bile giremeyeceğim. PttAVM olmasını saymıyorum bile hani gerek bile yok. Ayrıca konu sahibi de bütçe 8 bin TL demiyor, 5-8k arası diyor ve maddi durumu pek iyi değil diyor. Ama işine gelmesi yeterli tabii senin için, sallaya sallaya konuş.

Yahu bütçe 8.000 TL ise bana ne 7.000 TL'lik cihazdan? Siz 3 milyona araba önerisi isteyen adama Fiat Egea bütçesine göre çok iyi araba mı diyorsunuz? Belki diyorsunuzdur, bilemiyorum. Attığım tabletin Kirin versiyonunu kullanıyorum, Google uygulamaları yok ama yüklenmiyor da değil. Zaten çocuğun oynayacağı çoğu oyun Huawei'nin kendi mağazasında bulunuyor. Alınmaz bir tablet bana göre ama sadece performans odaklı olduğunuzdan dolayı attım.

Ürün konusuna gelirsek, siz bu konuya A11 diye geldiniz, ben de bu bütçede çok daha iyi tabletlerin olduğunu belirttim. Hala gelmiş 7.000 TL en performanslı tablet vs. diyorsunuz. Bana ne 7.000 liralık cihazlardan? Konu sahibi 8.000 TL'ye kadar bütçe belirtmişse, demek ki 8.000 TL'ye kadar çıkabiliyor bütçesi. Gidip 2-3 daha koy bunu al da demiyorum, bütçesinin çıktığı parayla alabileceği mantıklı cihazı söylüyorum, hala 7.000 TL diyorsunuz. 7'ye A11 almak, 1.000 TL cebime kalsın ama bütün özelliklerden feragat edeyim demek. Ben de diyorum ki, bütçesini zorlamadan parasıyla alınabilecek bir tablet alsın. 8.000'e çıkmak istemese, bütçeyi 8.000 olarak belirlemezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…