Bütçe
8.000 TL
Emülatörle oyun oynatan el konsollarına bakıyorum. Mümkünse PSP gibi yatay pozisyonda olsun. Piyasa hakkında pek bir bilgim olmadığı için bütçe tam veremiyorum ama çok uçuk kaçık bir şey olmamalı. PS3 oyunlarını oynatabiliyorsa güzel olur.

Emülatörle oyun oynatan el konsollarına bakıyorum. Mümkünse PSP gibi yatay pozisyonda olsun. Piyasa hakkında pek bir bilgim olmadığı için bütçe tam veremiyorum ama çok uçuk kaçık bir şey olmamalı. PS3 oyunlarını oynatabiliyorsa güzel olur.

Kırık PS Vita alabilirsiniz.

PS3 emülasyonu ARM tarafında yeni ve fazla deneysel, X86 tercih etmeniz gerekiyor.

Steam Deck güzel bir seçenek, tüm PS3 oyunlarını temiz emüle edemezsiniz ama kütüphanenin yarısı belki.

Z2 Extremeli öteki cihazlar muhtemelen daha iyi emulasyon yapacaktır, RPCS3 Linux'ta daha iyi çalışıyor, Linux uyumluluğuna dikkat edin.

PS3 emülasyonu ARM tarafında yeni ve fazla deneysel, X86 tercih etmeniz gerekiyor.

Steam Deck güzel bir seçenek, tüm PS3 oyunlarını temiz emüle edemezsiniz ama kütüphanenin yarısı belki.

Z2 Extreme'li öteki cihazlar muhtemelen daha iyi emulasyon yapacaktır, RPCS3 Linux'ta daha iyi çalışıyor, Linux uyumluluğuna dikkat edin.

Yeni olmayan X86 Handheld'ler bile ıkınıyor.

PS3 yerine vita3k destekleyen bir cihaza yönelseb daha iyi olur Snapdragon 865 bile birkaç kat çözünürlük de tam hızda açar onun dışında exclusive takıntın yoksa PS3'te olan oyunları PC emulasyonuyla açmak daha mantıklı en kötü xenia bile daha iyi olur. Sebebi oyunların grafikleri değil PS3'ün gereksiz karmaşık işlemcisini emüle etmek aşırı zor zaten o yüzden Xbox çogu oyunda daha iyiydi.

Bütçe verin lütfen, uygunluk segment ve fiyata göre değişir.