Merhabalar, maksimum 8.000 TL bütçem var. Önerilen monitörü ana monitörüm olarak kullanacağım. Çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyorum. Hangi monitörü önerirsiniz? AOC Q27G42XNE çok önerildiğini gördüm. Şu an kullandığım monitör MSI G241, çok fark yaşar mıyım? Bilmediğimden kararsız kaldım. Ne önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 8.000 TL
RapidLemming955
Yetkin
Eğer VA panel düşünüyorsanız iyi bir monitördür. Bu fiyat segmentinde fazla alternatif yok zaten.Merhabalar, maksimum 8.000 TL bütçem var. Önerilen monitörü ana monitörüm olarak kullanacağım. Çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyorum. Hangi monitörü önerirsiniz? AOC Q27G42XNE çok önerildiğini gördüm. Şu an kullandığım monitör MSI G241, çok fark yaşar mıyım? Bilmediğimden kararsız kaldım. Ne önerirsiniz?
VA ya da IPS olsun diye bir takıntım yok. Görüntü kalitesi olarak oyunlarda en iyi deneyimi hangisi sunacaksa onu tercih etmek isterim. Yukarda arkadaşın önerdiği monitörler biraz daha FPS oyunları için odaklı galiba yanlış mıyım?Eğer VA panel düşünüyorsanız iyi bir monitördür. Bu fiyat segmentinde fazla alternatif yok zaten.
RapidLemming955
Yetkin
Evet öyle. Onlar 1080p zaten. Siz 2K istiyorsunuz. Bu fiyat segmentinde ben olsam Q27G42XNE tercih ederdim ben olsam. Kaliteli bir monitör. Şu anki monitörünüze göre daha iyi olur zaten.VA ya da IPS olsun diye bir takıntım yok. Görüntü kalitesi olarak oyunlarda en iyi deneyimi hangisi sunacaksa onu tercih etmek isterim. Yukarda arkadaşın önerdiği monitörler biraz daha FPS oyunları için odaklı galiba yanlış mıyım?
Tercihimi Q27G42XNE'den yana kullanacağım o zaman çok teşekkürler.Evet öyle. Onlar 1080p zaten. Siz 2K istiyorsunuz. Bu fiyat segmentinde ben olsam Q27G42XNE tercih ederdim ben olsam. Kaliteli bir monitör. Şu anki monitörünüze göre daha iyi olur zaten.
majestic
Gelişen
Tercihimi Q27G42Xne'den yana kullanacağım o zaman çok teşekkürler.
Güzel tercih, hayırlı olsun.
Dutch van der Linde
Üyecik
Merhaba, maksimum 8.000 TL bütçem var. Önerilen monitörü ana monitörüm olarak kullanacağım. Çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyorum. Hangi monitörü önerirsiniz? AOC Q27G42XNE çok önerildiğini gördüm. Şu an kullandığım monitör MSI G241, çok fark yaşar mıyım? Bilmediğimden kararsız kaldım. Ne önerirsiniz?
AOC Q27G42XNE en mantıklısı kullanım alanınız için.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik MSI MAG CoreLiquid I360 360mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu | 4.879 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-