8.000 TL civarı telefon tavsiyesi

Bütçe
~₺8.000
6 128 yerine 8 256 daha iyi kullanım sunar. Malum Android cihazlarda minimum 8 GB öneriyorum.

Haklısınız, 8 GB RAM'lı modeli bütçeyi biraz aştığı için 6 GB RAM'lı modeli paylaşayım dedim. Eğer konu sahibi bütçeyi arttırırsa ve 8 GB RAM'lı modeli alırsa en iyisi olur.

Bütçe yetiyorsa 8/256 modeli tercih etmekte fayda var.
Tamamdır bakayım ona da.

Damla çentik belki üzebilir ama eğer sorun değilse alabilirsiniz.
Çok da ihtiyaç duymam ya, dümdüz kullanıyorum ben pek özellik aramıyorum. Şu an zaten 2019'da aldığım Samsung A10 var yani öyle söyleyeyim. 350 defa düştü bir şey olmadı, şimdi kırılacağı tuttu. Kırılmasa daha kullanırdım

Şu Nothing'i merak ediyorum, A16'ya göre ne gibi artı özellikleri olur? Türkiye pazarında yaygınlığı nasıl?

Nothing 1 eski bir cihaz olmasına rağmen, her türlü daha iyi donanımı kamerası ekranı var. Nothing Türkiye pazarında ortalama ama desteğini kolay kolay bitirmez gibi. Nothing in güzel artısı saf Android bulundurması. Eğer One UI'a alışıksanız 12 13K ya A36 alabilirsiniz. Nothing 1 ile neredeyse aynı fiyattalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…