Bütçe
~₺8.000
Kafamı karıştırdın ben de A16 düşünüyordum ama şundan eminim Samsung arayüzü gerçekten güzel.
Bence de güzel hocam.
@Recep Tayyip İvedik, aldım artık. Samsung'a alışkınım bir de, yeter bana ya.
Hayırlı olsun hocam. İyi yanından bakarsak o daha fazla güncelleme alacak.
Tavsiye etmiyorum. Redmi serisi alınmaz. Reklamlı iğrenç yazılımı kullanılmaz.
Arada bayağı fark olmasa zaten atmazdım.

@Aakons, Samsung A16 bayağı sorunlu bir cihaz anlaşılan. Ya da kainattaki en şanssız insan olarak sıfır cihaz bana bozuk olarak denk geldi.

Uygulamalarda ekranı alta/üste kaydırırken sürekli takıla takıla gidiyor. Ekran yenileme hızı 90 Hz'de. Üste kaydırdığım anda takıla takıla gitmeyi görebilirsiniz:

Onun dışında telefon genel kullanımda, menülerde veya geçişlerde son derece akıcı ancak uygulamaları hiçbir şekilde stabil kullanamıyorsunuz. 2 GB RAM'li Samsung A10 cihazım bundan daha az kasıyordu.

@Aakons, Samsung A16 bayağı sorunlu bir cihaz anlaşılan. Ya da kainattaki en şanssız insan olarak sıfır cihaz bana bozuk olarak denk geldi.

Uygulamalarda ekranı alta/üste kaydırırken sürekli takıla takıla gidiyor. Ekran yenileme hızı 90 Hz'de. Üste kaydırdığım anda takıla takıla gitmeyi görebilirsiniz:

Onun dışında telefon genel kullanımda, menülerde veya geçişlerde son derece akıcı ancak uygulamaları hiçbir şekilde stabil kullanamıyorsunuz. 2 GB RAM'li Samsung A10 cihazım bundan daha az kasıyordu.

Teknoloji şans işi. Sizin de şansınıza yüksek ihtimalle sorunlu cihaz geldi çünkü A16 kullananlarda böyle bir sorun görmedim. Samsung teknik servisini arayıp söylemenizi tavsiye ederim.(Samsung TR garantisi varsa, yoksa iade edin.) Eğer cihaz garantide tamire gireceği sırada yedek telefonda istersiniz.

Sizdeki cihaz büyük ihtimalle sorunlu. Bu cihaz elimde var ve böyle bir sorunu yok açıkçası. Size tavsiyem Samsung teknik servisi ile görüşmeniz.

@Aakons, Hepsiburada resmi satıcısından aldım. Şimdi cihazı göndersem 1-2 günde çözülecek iş değil, servise gidecek de bakılacak da. Telefon bu sıralar acil lazım zaten. Bu kadar da şanssızlık olmaz ama ya.

Sasırttı Hepsiburada'da bozuk ürün gelmesi. Servise götürdükten sonra cihaz orada birkac gün kalır o yüzden dediğim gibi oradaki şef gibi birilerinden telefon acil lazım yedek verirseniz sevinirim deyin yedek telefon verirler.