Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.200 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.310 12 Mayıs 2025 #21 Caner Uncu dedi: Tamamdır. Watt farkı sorun çıkartmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarmaz. Telefon kendi desteklediği hızda şarj olur.
Caner Uncu dedi: Tamamdır. Watt farkı sorun çıkartmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarmaz. Telefon kendi desteklediği hızda şarj olur.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.852 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.563 12 Mayıs 2025 #22 Caner Uncu dedi: Tamamdır. Watt farkı sorun çıkartmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Telefon kaç watt ile şarj oluyorsa o kadar watt ile şarj edilir. Samsung pps olduğundan rahat rahat kullanırsın.
Caner Uncu dedi: Tamamdır. Watt farkı sorun çıkartmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Telefon kaç watt ile şarj oluyorsa o kadar watt ile şarj edilir. Samsung pps olduğundan rahat rahat kullanırsın.
KS KS Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.173 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 17.741 Yer Çorum 12 Mayıs 2025 #23 @Aakons, @Cyanogen, teşekkür ederim. Kupon ile birlikte 250 TL'ye geldi.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.852 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.563 12 Mayıs 2025 #24 Caner Uncu dedi: @Aakons, @Cyanogen, teşekkür ederim. Kupon ile birlikte 250 TL'ye geldi. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz. Eğer One UI alakalı sorun olursa mutlaka DM'den yaz.
Caner Uncu dedi: @Aakons, @Cyanogen, teşekkür ederim. Kupon ile birlikte 250 TL'ye geldi. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz. Eğer One UI alakalı sorun olursa mutlaka DM'den yaz.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.657 Makaleler 9 Çözümler 11 Beğeniler 1.927 Yer Karabük 12 Mayıs 2025 #25 Caner Uncu dedi: Merhaba, ₺8.000-₺10.000 arası bir bütçem var, sıfır telefon bakıyorum. Oyun oynamıyorum, oyun performansı hiç önemli değil. Kamera giriş/orta seviye bir şey olsa yeterli, pek aradığım bir özellik değil. Depolama olarak minimum 64 GB olsa iyi olur. Genel olarak akıcı bir kullanım sunması benim için yeterli. İkinci el düşünmüyorum, mevcut telefonum kırıldığı için acil almam gerekiyor. Ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... A16 bakın. Bütçe artarsa A35 yada A36. Ama hocam bu bütçede güzel telefon yok. İkinci el bakmanızı tavsiye ederim. Caner Uncu dedi: @Aakons, @Cyanogen, teşekkür ederim. Kupon ile birlikte 250 TL'ye geldi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Caner Uncu dedi: Merhaba, ₺8.000-₺10.000 arası bir bütçem var, sıfır telefon bakıyorum. Oyun oynamıyorum, oyun performansı hiç önemli değil. Kamera giriş/orta seviye bir şey olsa yeterli, pek aradığım bir özellik değil. Depolama olarak minimum 64 GB olsa iyi olur. Genel olarak akıcı bir kullanım sunması benim için yeterli. İkinci el düşünmüyorum, mevcut telefonum kırıldığı için acil almam gerekiyor. Ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... A16 bakın. Bütçe artarsa A35 yada A36. Ama hocam bu bütçede güzel telefon yok. İkinci el bakmanızı tavsiye ederim. Caner Uncu dedi: @Aakons, @Cyanogen, teşekkür ederim. Kupon ile birlikte 250 TL'ye geldi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.852 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.563 12 Mayıs 2025 #26 Asily dedi: A16 bakın. Bütçe artarsa A35 ya da a36. ama hocam bu bütçede güzel telefon yok. İkinci el bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kullanımına uygun a16.ikinci ele bakmasına gerek yok.
Asily dedi: A16 bakın. Bütçe artarsa A35 ya da a36. ama hocam bu bütçede güzel telefon yok. İkinci el bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kullanımına uygun a16.ikinci ele bakmasına gerek yok.
KS KS Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.173 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 17.741 Yer Çorum 12 Mayıs 2025 #27 Asily dedi: İkinci el bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Konuda nedeniyle birlikte yazmıştım hocam ikinci el olmayacağını. Mevcut telefonum kırıldığı için acil lazım, o yüzden ikinci el ilan arayacak vaktim yok maalesef. A16 aldım, bana yeter de artar zaten. Telefonu çok kullanmıyorum ben.
Asily dedi: İkinci el bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Konuda nedeniyle birlikte yazmıştım hocam ikinci el olmayacağını. Mevcut telefonum kırıldığı için acil lazım, o yüzden ikinci el ilan arayacak vaktim yok maalesef. A16 aldım, bana yeter de artar zaten. Telefonu çok kullanmıyorum ben.
Recep Tayyip İvedik Üstün Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 1.908 Çözümler 2 Beğeniler 957 12 Mayıs 2025 #28 Caner Uncu dedi: Merhaba, ₺8.000-₺10.000 arası bir bütçem var, sıfır telefon bakıyorum. Oyun oynamıyorum, oyun performansı hiç önemli değil. Kamera giriş/orta seviye bir şey olsa yeterli, pek aradığım bir özellik değil. Depolama olarak minimum 64 GB olsa iyi olur. Genel olarak akıcı bir kullanım sunması benim için yeterli. İkinci el düşünmüyorum, mevcut telefonum kırıldığı için acil almam gerekiyor. Ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Note 12 Pro 5g bu fiyatta en sağlam makine şu aralar.
Caner Uncu dedi: Merhaba, ₺8.000-₺10.000 arası bir bütçem var, sıfır telefon bakıyorum. Oyun oynamıyorum, oyun performansı hiç önemli değil. Kamera giriş/orta seviye bir şey olsa yeterli, pek aradığım bir özellik değil. Depolama olarak minimum 64 GB olsa iyi olur. Genel olarak akıcı bir kullanım sunması benim için yeterli. İkinci el düşünmüyorum, mevcut telefonum kırıldığı için acil almam gerekiyor. Ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Note 12 Pro 5g bu fiyatta en sağlam makine şu aralar.
2 20875 Becerikli Katılım 22 Nisan 2025 Mesajlar 229 Çözümler 1 Beğeniler 122 12 Mayıs 2025 #29 Recep Tayyip İvedik dedi: Note 12 Pro 5g bu fiyatta en sağlam makine şu aralar. Genişletmek için tıkla... Kafamı karıştırdın ben de A16 düşünüyordum ama şundan eminim Samsung arayüzü gerçekten güzel.
Recep Tayyip İvedik dedi: Note 12 Pro 5g bu fiyatta en sağlam makine şu aralar. Genişletmek için tıkla... Kafamı karıştırdın ben de A16 düşünüyordum ama şundan eminim Samsung arayüzü gerçekten güzel.
KS KS Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.173 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 17.741 Yer Çorum 12 Mayıs 2025 #30 @Recep Tayyip İvedik, aldım artık. Samsung'a alışkınım bir de, yeter bana ya.