8.000 TL civarı telefon tavsiyesi

Bütçe
~₺8.000
@Aakons, değişim talebi oluşturmak için de ürün fotoğrafı ve rapor zorunlu diyor. Video ekleme olsa ekleyeceğim ama fotoğraf veya rapor istiyor. Büyük ihtimal değiştirmeyip geri gönderecekler de neyse.
Para iadesi isteyip biraz daha para biriktirin ve Nothing Phone (1) alın bence. Kendisi orta segment. Fiyatını da sonuna kadar hakediyor. A16 çok kötü bana kalırsa. Samsungdan minimum A26 alınmalı. O da şu an kazık fiyata satılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

A16 iyi bir cihaz ama 8K ya alınır. Biriktirebilirse nothing 1 daha iyi tabii.

Ben almazdım. Uzun ömürlü olmaz. Adam telefonu aldığı günden kasmaya başlamış. Bu kasma ilk aldığı zaman olmasaydı belki 1 yıl sonra olacaktı. G99'lu cihazdan hayır gelmez.
Nothing özellik bakımından iyidir illaki ama dediğim gibi benim pek özelliğe ihtiyacım yok. Şu A16 bile bana fazlasıyla yetecek bir cihaz normal şartlarda. Cihazda anormallik var.

Daha net bir video kaydettim, kontrol edebilirsiniz:

Özellikle video sonlarında yukarı doğru kaydırırken görüntü takıla takıla gidiyor. Normal değil bana kalırsa, Samsung A10 gibi cihazda bile olmuyor.

A16 kullanan kişi yaşamamıs oyle bir sorun.

8GB modelini alırsanız bir sıkıntı çıkmaz. 6GB modelinde takılma oluyor.

6 GB modelinde takılma oluyor.
Hocam bilemiyorum. Çok fazla satın alan kişi yorum yapmış ancak genel olarak herkes memnun ve akıcı olduğundan bahsetmiş. Benim yaşadığım sorun fazlasıyla rahatsız edici. Bu sorunu yaşayan olsa bu kadar memnun olacaklarını da düşünmüyorum şahsen. Göz ardı edilecek gibi değil çünkü. Telefon gayet akıcı ancak uygulamalarda akıcılık yok, görüntü takıla takıla gidiyor. Yoksa telefon akıcılığıyla ilgili bir problem yok, menüler vs. gerçekten çok hızlı.

Hangi modelinden? 8GB mı 6GB mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…