Bütçe
~₺8.000
Hangi modelinden? 8GB mı 6GB mı?
6 GB modelinden genel olarak gayet memnun insanlar akıcılık açısından. 8 GB illaki daha iyidir ancak benim yaşadığım sorun normal bir kasma, donma değil hocam. Görüntü takılarak ilerliyor. Başka bir problem var.

6 GB modeli donuyor hep. 8 GB modeli en iyisi.

Ama tavsiyem bütçeyi arttırmanız.
Hocam benim yaşadığım sorun donma sorunu değil. Telefon akıcılığında herhangi bir problem yok, dediğim gibi gayet seri çalışıyor. Geçişler arasında da donma, kasma falan yaşamadım. Benim sorunum görüntüde takılmalar oluyor. Yukarıda videosunu da paylaştım, inceleyebilirsiniz. Telefonda bariz sorun var, 6 GB kullanan başka kişiler bu sorunu yaşamadığını belirtmiş.

Hocam benim yaşadığım sorun donma sorunu değil. Telefon akıcılığında herhangi bir problem yok, dediğim gibi gayet seri çalışıyor. Geçişler arasında da donma, kasma falan yaşamadım. Benim sorunum görüntüde takılmalar oluyor. Yukarıda videosunu da paylaştım, inceleyebilirsiniz. Telefonda bariz sorun var, 6 GB kullanan başka kişiler bu sorunu yaşamadığını belirtmiş.
Dediğim gibi cihaz sorunlu gibi. Bu kadar donmuyor. Ufak yani dikkatli bakılırsa gözükebilecek bir takılma oluyor normalde.

Alabilecekseniz niye almıyorsunuz ki hocam? Daha sağlamlar hem.
İhtiyacım yok o seviye bir telefona hocam. Temel işlevler dışında bir şey yapmıyorum. Şu tekleme sorunu olmasa zaten A16 da fazlasıyla işimi görecek bir cihazdı benim için. 6 senedir 2 GB RAM'li A10 kullanıyorum.

Var aslında param, alabilirim ama dediğim gibi telefonla pek bir iş yapmıyorum. O yüzden ucuz ama iş görecek bir şey alıp geçiyorum.

A36 daha iyi olurdu aslında. Eğer eğitim indiriminden yararlanabilirseniz A36+Buds FE 14K ya geliyordu. Neyse ya eğer sıradaki A16 sorun çıkarmazsa kullanırsınız.