Bütçe
8.000 TL
Filtre kahve, espresso, süt köpürtücüsü bulunan 8000 lira altı makine arıyorum. Karaca Coffee Art 2 in 1 mantıklı mı? Daha iyi tercih var mı? Ya da filtre kahve ve espresso+süt köpürtücü şeklinde 2 makine mi alayım? Bilgisi, tavsiyesi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Filtre kahve, espresso, süt köpürtücüsü bulunan 8000 lira altı makine arıyorum. Karaca coffee art 2'in 1 mantıklı mı? Daha iyi tercih var mı? Ya da filtre kahve ve espresso+süt köpürtücü şeklinde 2 makine mi alayım? Bilgisi, tavsiyesi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Vallahi gönül istiyor ki tam otomatik Philips 5500 serisi falan olsun ama maalesef fiyatlar can yakıyor. Bir ara çok merak salmıştım genelde tüm kahve çeşitlerini tüketirim soğuk kahve ıvır zıvır. Karacanın ürünlerine çok baktım ekonomik olduğu için ama yarı otomatik olması kahveyi sürekli kendim hazırlayıp hazneye takıp yapmam gerektiği için açıkçası ısınamadım. Tam otomatikleri hem kahve çeşitliliği hem de bas çalıştır mantığı olduğu için seviyorum. Uğraşmayı seviyorsanız eğer alınabilir ben bir yerden sonra kahve hazırlamakla uğraşmak bayar diye eledim kafamda almadım hiçbir şey bütçe olursa tam otomatik bir şey alırım ileride :D filtre kahve çok tüketmiyorsanız eğer MyCaffe Barista S10 alın derim.

Filtre kahve, espresso, süt köpürtücüsü bulunan 8000 lira altı makine arıyorum. Karaca coffee art 2'in 1 mantıklı mı? Daha iyi tercih var mı? Ya da filtre kahve ve espresso+süt köpürtücü şeklinde 2 makine mi alayım? Bilgisi, tavsiyesi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Usta espresso yapan bir makine al sütü kendin dök içine süt köpürtücü ağır işkence.

Süt hazneliler işkence sürekli yıka temizle tak.
Usta espresso yapan bir makine al sütü kendin dök içine süt köpürtücü ağır işkence.
Da işte hocam bir yandan ocakta süt mü kaynatacak ne anladım makineden o zaman :/ Asıl işkence olan süt köpürtmesi barista modelleri işte o metal çubuğa sok köpürt vs. (o yüzden dedim uğraşmayı seviyorsan diye aslında) Ha diğer otomatik köpürtüp kendi akıtan okey o bir işkence olmuyor :D Benim dediğim MyCaffe Barista S10 sanırım otomatik veriyor sütü

Da işte hocam bir yandan ocakta süt mü kaynatacak ne anladım makineden o zaman :/ Asıl işkence olan süt köpürtmesi barista modelleri işte o metal çubuğa sok köpürt vs. (o yüzden dedim uğraşmayı seviyorsan diye aslında) Ha diğer otomatik köpürtüp kendi akıtan okey o bir işkence olmuyor :D Benim dediğim MyCaffe Barista S10 sanırım otomatik veriyor sütü
Her kullanımda hazne yıkamak mı yoksa süt köpürtücü çubuğu silip geçmek mi ?

Ben normal sütü çubuğa tutunca süt hem ısınıp hem köpüklenmiyor mu? Hazneliye ne gerek var? Ayrıca bana filtre kahve bölmesi de lazım ona göre konuşun lütfen?