Bütçe
8.000

pırasa

Çalışkan
Merhaba,

Dün Sinerji'den Techolay V1 sistemini özelleştirip sipariş ettim. Yanına da ekipman almak istiyorum. Toplam bütçem ekipman başına 2.000 TL civarında. Sizlerden klavye, mouse, kulaklık ve mikrofon önerileri isteyeceğim. Şu an bende G203, HyperX Alloy Core RGB, Everest'in modelini bilmediğim kulaklığı ve Razer Seiren Mini var:
G203'te sağ tık ve scroll bozuk.
HyperX'te CTRL, Alt ve J (çok zor basınca basıyor) gibi hayati tuşlar bozuk.
Kulaklık da kulaklarımı mahvediyor. Hem kulağımı yakıyor hem de uzun kullanımda başımı ağrıtıyor.
Razer Seiren Mini'nin de mikrofon performansından memnun değilim.

Ufak araştırmalarım sonucunda mouse olarak Razer Deathadder V2 x Hyperspeed, klavye olarak da Razer Ornata V3 x Low Profile Membrane Rgb kafama yattı. Ancak kulaklık ve mikrofon konusunda kararsız kaldım. VXE V1 Wireless kulaklığını beğensem de stok kalmadığı için alamıyorum. Onlar haricinde mikrofonda da Seiren Mini'nin performansından memnun değilim (Podcast-seslendirme tarzı içerik üretiyorum) ama idare de edebilirim. Yani gerçekten F/P bir ürün yoksa almayacağım.

Kulaklığın kablosuz olup olmaması çok önemli değil ama güzel bir kablosuz öneriniz varsa ona da açığım. Daha öne hiç kablosuz kulaklık kullanmadım. Kablolulardan Razer Kraken 7.1'in mikrofon kalitesini hiç beğenmiyorum. Lütfen kulaklık önerirken o tip mikrofonu olanları önermeyin (tasarım olarak değil, sesin çıkış şekli kötü. Oyunlarda ve sesli iletişim programlarında kulaklığın mikrofonunu kullanıyorum çünkü masamda yeterli alan yok)

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

DİPNOT: Bu fiyata muhtemelen yoktur ama mekanik veya mekanikvari klavyelerden nefret ediyorum. Gecenin bir yarısında rahatsız edici sesler eşliğinde tuşlara basmak istemiyorum. Mümkün olduğunca sessiz ama tok hissiyatlı bir klavye arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofon konusunda bilgim yok maalesef.

Mikrofon konusunda bilgim yok maalesef.
Hocam öncelikle önerileriniz için teşekkürler ancak dediğim gibi mekanik klavye istemiyorum. Önerdiğiniz mouse da görüntü olarak pek hoşuma gitmedi. Kulaklığı inceleyeceğim

Hocam öncelikle önerileriniz için teşekkürler ancak dediğim gibi mekanik klavye istemiyorum. Önerdiğiniz mouse da görüntü olarak pek hoşuma gitmedi. Kulaklığı inceleyeceğim

Dream switchtir hocam, çok az ses çıkartır ve tok, hoş bir sesi vardır. O yüzden önerdim. Mouse’un aynı modelinin plastik kasalı beyaz versiyonu da var. Ona da bakabilirsiniz.