Bütçe
8.000 TL

Wie

Başarılı
Dostlar selam, konu başlıkta ki gibi ikinci el veya sıfır HyperX serisi harici kulaklık arıyorum. Şu an güncel olarak Cloud III kullanıyorum lakin yetersiz, yerine daha iyi bir kulaklık arıyorum. Sıfır da alabilirim, ikinci el temiz de alabilirim. Önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.

Hocam bende Cloud III almayı düşünüyorum. Eksik noktaları neler sizce?
EQ ayarına rağmen sesler az ve boğuk geliyor ayak sesleri net duyulmuyor mikrofonu belirli bir mesafeden algılıyor bazen uzun cümle kurduğunuz da cümlenin başı değil sonuna doğru gidiyor ses veya konuştuğunuz da yüksek ses bile olsa mikrofon ağız bölgenizden uzakta ise algılamıyor.

Dostlar selam, konu başlıkta ki gibi ikinci el veya sıfır HyperX serisi harici kulaklık arıyorum. Şu an güncel olarak Cloud III kullanıyorum lakin yetersiz, yerine daha iyi bir kulaklık arıyorum. Sıfır da alabilirim, ikinci el temiz de alabilirim. Önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.

Bunu alabilirsen bunu al yoksa Arctis Nova 7 al.

Arkadaşımda var, denemiştim cidden mikrofon ve ses kalitesi çok güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:

ROG pelta, Nova 7 uygundur.

İkinci el alabilirim sıfır alamam hocam 10k bütçem yok.
Arkadaşımda var, denemiştim cidden mikrofon ve ses kalitesi çok güzel.
Bakacağım hocam teşekkür ederim.
Nova 7 bakacağım hocam da Corsair HS80 MAX'de kafama yattı oda alınmaz mı?