Bütçe
8.000 TL
MSI Optix G241 den geçtim o yüzden MSI monitörüme göre karşılaştırma yapacağım. Artı olarak daha 1-2 gündür kullanıyorum ileride başka bir şey fark edersem ona göre güncelleme yaparım.

• Plastik kalitesi daha düşük
  • Monitör ayağı plastik
  • Vidalı değil geçmeli bir montaj sistemi yapmışlar ondan olabilir biraz daha fazla sallanıyor
  • Monitör sola doğru biraz eğik (benim monitörde olan bir problem olabilir)
  • Dış çerçeve ile görüntü arasındaki siyah kısımlar biraz geniş
  • Menüyü monitörün sağ altındaki 4 adet tuşla kontrol ediyoruz. MSI da arkasındaki joystick ile daha rahat kontrol ediliyordu

Olumlu özelliklerini madde olarak sayacak kadar bulamadım. FHD den WQHD ye geçtiğim için bariz bir kalite farkı var. Parlaklık ve renk olarak bayağı farklı ve iyi geldi. Ekstra olarak hoparlörü olduğunu bilmiyordum sürpriz oldu. Ses seviyesi dizi film için belki yeterli olabilir ama FPS tarzı oyunlarda iş yapmaz. Sormak istediğiniz sorular olursa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

• Menüyü monitörün sağ altındaki 4 adet tuşla kontrol ediyoruz. MSI da arkasındaki joystick ile daha rahat kontrol ediliyordu
Bu maddeye bir ekleme yapayım AOC'nin G-Menu diye bir uygulaması var mış uygulama üzerinden monitörün ayarlarını değiştirebiliyoruz.
Teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için dediğiniz bazı hususlar biraz daha düşünmemi sağlayacak sanırım.