Ne tür oyunlar oynuyorsun? Rekabetçi veya hikayeli? Yoksa her ikisini de oynuyor musun? Dizi/Film izliyor musun? Kullanım şekline göre öneri yapılabilir.

Hocam günlük kullanım, rekabetçi oyun, hikayeki oyun. Ne ararsan yapıyorum.

Selamlar, bütçem maksimum 10 bin lira. Dahili hoparlörü olmalı. RTX 4050 ekran kartım var ve hem FPS hem hikayeli oyun oynuyorum. Alabileceğim en kaliteli monitörleri önerir misiniz?

Son düzenleme:
Selam, bütçem maksimum 10 bin lira. Dahili hoparlörü olmalı. RTX 4050 ekran kartım var ve hem FPS hem hikayeli oyun oynuyorum. Alabileceğim en kaliteli monitörleri önerir misiniz?

Tarif ettiğin monitöre göre en iyi seçenek bu sanırım. İnsanlar genel olarak bu monitörden memnunlar.

Hocam günlük kullanım, rekabetçi oyun, hikayeki oyun. Ne ararsan yapıyorum.

Selam, bütçem maksimum 10 bin lira. Dahili hoparlörü olmalı. RTX 4050 ekran kartım var ve hem FPS hem hikayeli oyun oynuyorum. Alabileceğim en kaliteli monitörleri önerir misiniz?

Hocam 4050 ekran kartına 1440p takılmaz 1080p bir monitöre 240 360 Hz alınmicaksa o kadar para verilmez. Hoparlör istediğinizden dolayı bu modeli önerebilirim.

Hocam 4050 ekran kartına 1440p takılmaz 1080p bir monitöre 240 360 Hz alınmicaksa o kadar para verilmez. Hoparlör istediğinizden dolayı bu modeli önerebilirim.
hocam ekran kartını ve sistemi ilerde güncelleyeceğim zaten o yüzden pek önemli değil. Uzun vadeli düşünerek hareket etmek istiyorum.

Konuyu 27 veya 32 inç diye açtım hocam 24 inç zaten monitörüm var. Önerdiğin ilanı anlamadım.