8.000 TL'ye günlük kullanım için telefon önerisi

Bütçe
8.000 TL

Bunlar iş görse bile uzun ömürlü olmaz anlatamadığımız şey bu. Şu an en az 15 20klık bir telefon alınmalı ki uzun ömürlü olsun.
Dersen ki uzun ömürlülük umurumda değil o zaman al.
Realme 12 Lite değil de A07 al bari daha iyi çipi var.

Uzun ömürlülük konusunda önemli. Ben uzun ömürlülüğe bakıyorum. Eğer önemsizse alsın.

Tam 15k bütçeye şu an direkt alınabilir ne var peki.

Uzun ömürlülük konusunda önemli. Ben uzun ömürlülüğe bakıyorum. Eğer önemsizse alsın.
XS rahat bir 3 yıl götürür gibi geliyor bana. Uzun ömürden kasıt ne mesela. Gidip alayım 10 yıl kullanayım diyorsa zaten öyle bir telefon yok 8k ya

Tam 15k bütçeye şu an direkt alınabilir ne var peki.

GM 26 Pro var işte. Sana uygun.

XS rahat bir 3 yıl götürür gibi geliyor bana. Uzun ömürden kasıt ne mesela. Gidip alayım 10 yıl kullanayım diyorsa zaten öyle bir telefon yok 8K ya.

Bilmiyorum 3 yıl boyunca ıkınır gibi geliyor uzun ömürlüden kasıt 5 sene gitsin.

Galiba dediğimi anlamadınız. Ben yeni modellere bir şey demedim. Sadece arkadaşımdaki modeli örnek verdim. İnanmayabilirsiniz ben arkadaşımda gördüğümü söylüyorum.

Bilmiyorum 3 yıl boyunca ıkınır gibi geliyor
Bu dediğiniz bir dayanağı yok. Cihaz hala yağ gibi akıyor uygulamalar desteği iOS 16 ya bile kesmemiş durumda. iOS 18 hala güvenlik güncellemesi alıyor ve yeni sayılan bir işletim sistemi. iOS 27 stabil hale gelmeden iOS 26 dan geçişler tamamlanmadan iOS 18 desteğinin kesileceğini düşünmüyorum çünkü hep böyle oldu. Bu telefon artık hiçbir appi açmıyor diyebileceğimiz telefonlar iPhone 5 6 falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…