8.000 TL'ye günlük kullanım için telefon önerisi

Bütçe
8.000 TL
Galiba dediğimi anlamadınız. Ben yeni modellere bir şey demedim. Sadece arkadaşımdaki modeli örnek verdim. İnanmayabilirsiniz ben arkadaşımda gördüğümü söylüyorum.

Sen arkadaşında gördüğünü söylüyorsun. Benimse her gün karşımda GM 26 Pro kullanan biri var, deneyimine bizzat tanık oluyorum.

Eleştiri yapacaksan eski modeli eleştir; modeli eleştir, markayı değil.

Samsung A51'ler soğuk lehime düşüp yongası anakarttan ayrılıyordu. Eee sen hangi şeye dayanarak Samsung öneriyorsun şu an?

Tamamdır hocam.

iPhone XS var arkadaşta, telefon inanılmaz ısınıyor. İşlem fark etmeksizin tahminen 45 derecelerde seyrediyor sosyal medyada.

iPhone XS var arkadaşta, telefon inanılmaz ısınıyor. İşlem fark etmeksizin tahminen 45 derecelerde seyrediyor sosyal medyada.
Bataryası sorunludur.

Bataryası sorunludur.
Hiç ısınma olmaz demiyorum tabii oyun oynarken falan ısınır zaten. Ben XS kullanmıyorum ama direkt tanıdığım var tek şikayeti depolamasıydı telefonun.

Kaçak Xiaomi'lere bakın.

Arkadaşlar o kadar konuştunuz ama bana pek yardımı dokunmadı şu an 15kyı geçmeyecek belli bir süre gidecek dediğim şekilde kullanım için ne alabilirim, General Mobile falan istemiyorum Türk malı olmasın mümkünse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…