Bütçe
8.000 TL
Galiba dediğimi anlamadınız. Ben yeni modellere bir şey demedim. Sadece arkadaşımdaki modeli örnek verdim. İnanmayabilirsiniz ben arkadaşımda gördüğümü söylüyorum.

Sen arkadaşında gördüğünü söylüyorsun. Benimse her gün karşımda GM 26 Pro kullanan biri var, deneyimine bizzat tanık oluyorum.

Eleştiri yapacaksan eski modeli eleştir; modeli eleştir, markayı değil.

Samsung A51'ler soğuk lehime düşüp yongası anakarttan ayrılıyordu. Eee sen hangi şeye dayanarak Samsung öneriyorsun şu an?

Sen arkadaşında gördüğünü söylüyorsun. Benimse her gün karşımda GM 26 Pro kullanan biri var, deneyimine bizzat tanık oluyorum.

Eleştiri yapacaksan eski modeli eleştir; modeli eleştir, markayı değil.

Samsung A51'ler soğuk lehime düşüp yongası anakarttan ayrılıyordu. Eee sen hangi şeye dayanarak Samsung öneriyorsun şu an?

Tamamdır hocam.

Arkadaşlar, TikTok ve Instagram'da sorun çıkarmayacak, kasmayacak, günlük kullanım için telefonu lazım. Max 8K TL'ye ne alınır? Biraz da uzun ömürlü olsun. Sadece günlük kullanım, bir şeyler izleme, TikTok, Instagram, YouTube, dizi, film tarzı.

Kaçak Xiaomi'lere bakın.

Arkadaşlar o kadar konuştunuz ama bana pek yardımı dokunmadı şu an 15kyı geçmeyecek belli bir süre gidecek dediğim şekilde kullanım için ne alabilirim, General Mobile falan istemiyorum Türk malı olmasın mümkünse.