Makaleler
5
Yer
Winterfell
Selam arkadaşlar, ben uzun vadeli (üniversite vs.) düşünerek hazır sistem yerine dizüstü bir bilgisayar aldım.

Aşağıda belirttiğim özelliklere sahip bir sistemim var, alıcısı da var 8.000TL civarına ama düşünüyorum monitör ve sistemi 8000TL'ye satmak mantıklı mı, yoksa elde tutmalı mi? SSD'lerin ve RAM'lerin 4000-5000TL'ye firladigi bu dönemde satmak ne derece akıl işidir ve yorumunuz nedir?
Verdigim fiyat örneğini "bu fiyata SSD ve RAM alinabiliyorken yakın fiyata satmak mantıklı mı?" açısından belirtim.

GTX 1050 Ti.
i5-9400F.
Samsung LF24T350FHMUXUF 75Hz monitör.
SanDisk 240GB SSD.
WD Blue 1TB HDD.
Anakart: H310M Pro- M.2 Plus.
2 × Adata XPG 8 GB 3200MHz RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani zaten bu sisteme bu fiyat iyi. Hiç kullanmıyorsanız, hiç ihtiyacınız yoksa satmak daha mantıklı olabilir lakin anlık bir heves ise hiç girişmeyin bence. O paraya ihtiyacınız yoksa, o bilgisayarı satmanızda bir amaç yok ise elinizde kalsın.

Yani bilemedim hocam, @14925 hocam piyasayı daha iyi bilir de. En son laptop alacaktınız, üstüne ekleyecekseniz satılır. Ama 8K değil de 9K-10k iyi gider gibi.

Laptop işini hallettim hocam. Bu bilgisayari muhtemelen bir yere kaldırırım ya da satarım dediğim gibi. Ama sanki gereği de yok satmanin.
8K ile ekonomik refaha ermeyeceğim sonuçta, ha SSD'nin parası çıkar o kadar yani.

Satabilirsin, sonuçta laptopa geçtin. 8000 uygun bir fiyat. Ben olsam 9000 verirdim açıkçası monitör dahil olduğu için.

Son düzenleyen: Moderatör: