PG ile almayı düşünüyorum. Dolap'tan alınır mı, alıcıyı koruyor mu? Bu bütçede önerileriniz nedir? Bütçem 9 bine çıkar en fazla. 6650 XT düşünüyorum. Bulabilirsem 6700 çok iyi olur. Benim göremediğim bir ilan falan olursa önerirseniz diye konu açmak istedim. Teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 8.000 TL
6650 alacağına hiç alma daha iyi. Pazarlıkla 6700 bulursun o civarlara. Başka da çok bir seçenek yok gibi bence. 3060 da bakılabilir.PG ile almayı düşünüyorum. Dolap'tan alınır mı, alıcıyı koruyor mu? Bu bütçede önerileriniz nedir? Bütçem 9 bine çıkar en fazla. 6650 XT düşünüyorum. Bulabilirsem 6700 çok iyi olur. Benim göremediğim bir ilan falan olursa önerirseniz diye konu açmak istedim. Teşekkürler.
6650XT önermeyip 3060 önermenizin sebebi nedir? 6650XT daha iyi bir kart çünkü.6650 alacağına hiç alma daha iyi. Pazarlıkla 6700 bulursun o civarlara. Başka da çok bir seçenek yok gibi bence. 3060 da bakılabilir.
Kart iyi de ben sevmiyorum o kartı; bir sebebim falan da yok. Kişisel problemim var.6650XT önermeyip 3060 önermenizin sebebi nedir? 6650XT daha iyi bir kart çünkü.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, Dolap'tan almak mantıklı mıdır? Bir satıcı çoğu ürünü ederinden baya düşük fiyatına koyuyor. 6700 XT 6.640 TL mesela. Dolap 675 TL ile alıcı koruma hizmeti veriyormuş. Sizce mantıklı mı bunu almak?
PG şart mı yakınlarınız da satan birisi varsa gidip almak daha iyi değil mi hocam?Hocam, Dolap'tan almak mantıklı mıdır? Bir satıcı çoğu ürünü ederinden baya düşük fiyatına koyuyor. 6700 XT 6.640 TL mesela. Dolap 675 TL ile alıcı koruma hizmeti veriyormuş. Sizce mantıklı mı bunu almak?
Düzce'de kimse yok. Ayrıca nakitim yok kredi kartı ile alacağım.PG şart mı yakınlarınız da satan birisi varsa gidip almak daha iyi değil mi hocam?
Anormal ucuz ya, emin olamadım. Elden test edip almak daha garanti.Hocam, Dolap'tan almak mantıklı mıdır? Bir satıcı çoğu ürünü ederinden baya düşük fiyatına koyuyor. 6700 XT 6.640 TL mesela. Dolap 675 TL ile alıcı koruma hizmeti veriyormuş. Sizce mantıklı mı bunu almak?
Bunun hakkında bilgim yok benim.
Anormal ucuz ya, emin olamadım. Elden test edip almak daha garanti.
GTX 1650 Ti kartlı G770 7 bin TL, RTX 4060 6.000 TL falan mesela. Dolap güvenlidir diye deneyesim var ama sanırım riske atmayacağım ya. Sarı sitede dolanmaktan başka alternatif yok gibi.
Son düzenleyen: Moderatör: