Vâveylâ

Uzman
Yer
CachyOS
Selam dostlar,

1 haftadır telefon arıyorum ve en sonunda Samsung S21 FE 2. Nesil modelini buldum. Bir tek arka kapağında kılcak çatlak var, gerisi sorunsuz. Yanında hayalet ekran koruyucu da veriyor, TR cihazı. Fazla vaktim yok. 1.5 saatim kaldı, o yüzden direkt alınır veya alınmaz yazabilirsiniz. 4 sene kullanırım gibi.

Exynos versiyonunu 2 yıldır kullanıyorum ve memnunum. Snapdragon versiyonu daha iyi fotoğraf ve video performansına sahip, bu yüzden daha çok memnun edecektir bu konularda. Onun haricinde pil performansı olarak zayıf bir telefon ama 8.000 TL'ye daha iyi bir TR cihazı bulabileceğini pek zannetmiyorum.

Selam dostlar,

1 haftadır telefon arıyorum ve en sonunda Samsung S21 FE 2. nesil modelini buldum. Bir tek arka kapağında kılacak çatlak var, gerisi sorunsuz. Yanında hayalet ekran koruyucu da veriyor, TR cihazı. Fazla vaktim yok. 1.5 saatim kaldı, o yüzden direkt alınır veya alınmaz yazabilirsiniz. 4 sene kullanırım gibi.

Pil hariç iyi. Ama pil konusunda fazlasıyla üzer.

Exynos versiyonunu 2 yıldır kullanıyorum ve memnunum. Snapdragon versiyonu daha iyi fotoğraf ve video performansına sahip, bu yüzden daha çok memnun edecektir bu konularda. Onun haricinde pil performansı olarak zayıf bir telefon ama 8.000 TL'ye daha iyi bir TR cihazı bulabileceğini pek zannetmiyorum.
Hocam garanti yok, alırken neleri kontrol edeyim? En basitinden hesaplar, yazılım bilgileri ve IMEI var. Ben de bayağı baktım, sanırım daha iyisi yok. S20 FE var 5.500 TL'ye ama adam Antalya'da olduğu gibi Param Güvende ile satmıyor. S20 FE tabii ki daha iyi değil ancak uygun fiyat.
Bu fiyat bandinda rakibi oldugunu sanmiyorum. iPhone tarafinda SE 3 bulunuyor. İstiyorsan ona da bakabilirsin alternatif olarak.
4.8 inç olmasa belki. iPhone baktım da en fazla XS Max var.

Hocam garanti yok, alırken neleri kontrol edeyim? En basitinden hesaplar, yazılım bilgeri, IMEI var. Bende bayağı baktım sanırım daha iyisi yok. S20 FE var 5500 ama adam Antalya da olduğu gibi Param Güvende ile satmıyor. S20 FE tabii ki daha iyi değil ancak uygun fiyat.

Members'tan tanılama yapın mutlaka.

Hocam garanti yok, alırken neleri kontrol edeyim? En basitinden hesaplar, yazılım bilgileri ve IMEI var. Ben de bayağı baktım, sanırım daha iyisi yok. S20 FE var 5.500 TL'ye ama adam Antalya'da olduğu gibi Param Güvende ile satmıyor. S20 FE tabii ki daha iyi değil ancak uygun fiyat.

4.8 inç olmasa belki. iPhone baktım da en fazla XS Max var.
XS Max alinmaz artik. 7 yil oldu cikali.