Balkon_Atı

Çalışkan
Selam. Sahibinden üzerinden bir ilan gördüm. 8.000 liraya Xbox Series S kutulu, faturalı, eksiksiz. Herhangi bir sorunu yokmuş. Onarım veya tamir görmemiş. Acil nakit ihtiyacından satılıkmış. Microsoft Türkiye garantili ve garantisinin bitmesine 1.4 sene var mış. Param Güvende ile alabilirsiniz diyor ve bu durumda 300 liralık bir komisyon kesilecek. Sizce fiyatını hak ediyor mu?

İyi duruyor fiyatına göre. PC'niz yok ise veya güçsüz ise 1 ekran kartından bile düşük paraya bir oyun konsolu.

Tatmin etme durumu kullanıcıya bağlı. 1080p60 FPS, yeni nesil oyunlarda 1080p 30 FPS sizi bozmaz diyorsanız çok tatmin eder.

Bu YouTube kanalı tüm oyunları Series S için çekiyor ve FPS değerleri de yazıyor. Bakın, beğenirseniz alın.

Teşekkürler. İlk konsolum olacak. Konsol kötü mü ki yorum yapmak istemiyorsunuz? En mantıklı bu geldi bana.
Konsol iyi iş görebilecek konsol. Fiyatına göre yorum yapacaktım direkt çok iyi yazacaktım yanlış anlayacak arkadaşlar var maalesef. Fiyatına göre en iyi alınabilecek konsol diyebilirim.

Akşam eve geldikten sonra 1-2 saatliğine kafa dağıtmak amacım. En fiyat/performans olarak bu konsolu düşündüm. ikinci ele yöneldim çünkü mayıs ayı gibi xbox konsollarına zam gelmiş galiba. hepinize teşekkürler.

Elime ulaştıktan sonra kontrol için verebileceğiniz önemli bilgiler varsa yazabilirsiniz. Ne kadar ısınması gerektiğini de bilmiyorum. Fan sesi duymamalıymışım galiba.

Selam. Sahibinden üzerinden bir ilan gördüm. 8.000 liraya Xbox Series S kutulu, faturalı, eksiksiz. Herhangi bir sorunu yokmuş. Onarım veya tamir görmemiş. Acil nakit ihtiyacından satılıkmış. Microsoft Türkiye garantili ve garantisinin bitmesine 1.4 sene var mış. Param Güvende ile alabilirsiniz diyor ve bu durumda 300 liralık bir komisyon kesilecek. Sizce fiyatını hak ediyor mu?
çok güçlü bir konsol değil ps4 pro ten güç olarak az bir şey önde ama bu fiyata mükemmel ve yeni nesil oyunlar bu konsola çıkıyor.

Son düzenleme:
çok güçlü bir konsol değil ps4 ten güç olarak az bir şey önde ama bu fiyata mükemmel ve yeni nesil oyunlar bu konsola çıkıyor.
ps4 pro dan güçlü ve ps5 ile yarışan bir konsola denilen şeye bak, bari insan gider işlem gücüne bakar gider ps4 pro der en azından.
PS5 ile benzer performanslara sahip bir konsol ama güncellik ve optimizasyon olarak yakın bile değiller sadece kas gücünde var sayıyorum yakınlar.

benim hatam 'pro' eklemeyi unutmuşum ama her şeye yükselmeye gerek yok.
ps4 pro dan güçlü ve ps5 ile yarışan bir konsola denilen şeye bak, bari insan gider işlem gücüne bakar gider ps4 pro der en azından.
PS5 ile benzer performanslara sahip bir konsol ama güncellik ve optimizasyon olarak yakın bile değiller sadece kas gücünde var sayıyorum yakınlar.

ayriyetten ps5 ve xbox series s kas gücünde yakın bile değiller ps5 10.28 TFLOPs iken xbox series s 4 TFLOPs.