Bütçe
8.000 TL

tunag

Çalışkan
@Şehsuvar Kementoğlu, selam hocam.

TV Box bağlı TV'den film izlemek, telefon ve tabletten müzik dinlemek ve video izlemek amacıyla kulaklık almak istiyorum. Kablosuz ve kulak üstü. Ağır olmayacak şekilde öneriniz nedir?

Bütçe 8.000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
ANC kapatma özelliği yokmuş.
Sennheiser momentum 4, Sennheiser Accentum Plus veya Sennheiser accentum için ANC'yi kapatma seçeneği yokmuş. Sorun olur mu ?

Sennheiser momentum 4, Sennheiser Accentum Plus veya Sennheiser accentum için ANC'yi kapatma seçeneği yokmuş. Sorun olur mu ?

Olmaz. Illa ANC kapatacagim diyorsan Sony'nin WH serisine bakabilirsin.

Senhesiser Accentum SE - 7.000 tl aldım. Fazla denemedim. İLK izlenimler Sesler net ve doğal. Uygulamadan ANC kapatılabiliyor. Çok yüksek ses bekleyenleri tatmin etmeyebilir. İphone da müzik dinlerken spotify, youtube vb. ses seviyesi düşük gelebilir. TV box a bağlandığında tatmin edici ses yüksekliği var.
@Simon , @Şehsuvar Kementoğlu
teşekkürler

ayrıca kablosuz kulakiçi kulaklık önerileriniz de olursa memnun olurum. Bütçe maksimum 3.000,00 tl
film-video izlemek, telefon görüşmesi yapmak amaçllı

Son düzenleme:
Senhesiser Accentum SE - 7.000 tl aldım. Fazla denemedim. İLK izlenimler Sesler net ve doğal. Uygulamadan ANC kapatılabiliyor. Çok yüksek ses bekleyenleri tatmin etmeyebilir. İphone da müzik dinlerken spotify, youtube vb. ses seviyesi düşük gelebilir. TV box a bağlandığında tatmin edici ses yüksekliği var.
@Simon , @Şehsuvar Kementoğlu
teşekkürler

ayrıca kablosuz kulakiçi kulaklık önerileriniz de olursa memnun olurum. Bütçe maksimum 3.000,00 tl
film-video izlemek, telefon görüşmesi yapmak amaçllı
Hayirli olsun. CMF Buds 2 Plus oneririm maksimum 3.000 TL butcede.

Senhesiser accentum SE - 7.000 TL aldım. Fazla denemedim. İlk izlenimler sesler net ve doğal. Uygulamadan ANC kapatılabiliyor. Çok yüksek ses bekleyenleri tatmin etmeyebilir. IPhone'da müzik dinlerken Spotify, YouTube vb. ses seviyesi düşük gelebilir. TV box a bağlandığında tatmin edici ses yüksekliği var.
@Simon, @Şehsuvar Kementoğlu
Teşekkürler.

Ayrıca kablosuz kulak içi kulaklık önerileriniz de olursa memnun olurum. Bütçe maksimum 3.000, 00 TL.
Film-video izlemek, telefon görüşmesi yapmak amaçllı.

Yüksek ses olayı çıkış kaynağına bağlıdır. Empedans düşük olunca ses seviyesi artar fazla olunca azalır fakat bu doğrudan olmaz çünkü bunun için birçok parametre var. Örneğin düşük empedans telefonlarda daha az ses verirken ses kartından veya kulaklık amfisinden vs. çok yüksek ses verebilir. Yüksek empedans telefonlarda daha yüksek verirken ses kartından az verebilir, detay seviyesi kaybolur vs. o yüzden empedansı düşük olan her yerde en yüksek sesi verir demek dB kağıtta yüksek bu model daha yüksek ses verir demek gibi kesin sonuç vermeyen veridir. O yüzden bu modelin ses detay seviyeleri gayet iyi düzeydedir, hayırlı olsun.