Skylex

Uzman
Yeni bir koltuk almak istiyorum. Daha önce Hawk Fab V4 modelini almıştım. Şimdi bir ofis koltuğu arayışındayım 2. koltuk için Seduna Thunder Pro düşünüyorum. 8.000 TL'ye kadar fiyat çıkabilir. Önerilerinizi bekliyorum.

(Kategori seçimi oyun koltuğu ama ofis koltuğu istiyorum, öyle bir kategori yok diye seçtim.)

IKEA ofis koltuklarında gayet başarılı. Bulunduğunuz şehirde mağazası varsa gidip deneyerek de alabilirsiniz.
İkea da matchspel 8.500 liraya gördüm seduna veya onu düşünüyordum ama attığınız model de güzel görünüyor. Rahat mı bu koltuk biliyor musunuz? Yoksa temsili olarak mı attınız? Geriye yatmıyor anladığım kadarıyla. Gidip deneme şansım pek yok. İnternet üzerinden almayı düşünüyorum.

@Skylex, temsili olarak atmadım, deneyimleme şansım oldu. Koltuk bir tık sert ancak zamanla alışırsınız diye düşünüyorum. Biraz araştırdığımda kullanıma bağlı olarak 1-2 yıl içinde soyulmalar meydana gelebiliyormuş, yani çok uzun ömürlü bir koltuk diyemeyiz.

Sırt kısmı ile oturma kısmı beraber geriye sallanıyor. Ayrıyeten sırt kısmını sabitleme gibi bir özelliği yok.