Bütçe
8.000 TL

pEmirq

Becerikli
Selam millet,
YouTube için içerik üretmeye ve ara sıra yayın yapmaya başlamak istiyorum. Bu yüzden mikrofon araştırıyorum ve kafamda şu an HyperX QuadCast 2s var. RGB ışıkları ve üstüne dokununca mute olma özelliği hoşuma gitti.

Aslında en çok ilgimi çeken tarafı 32 Bit / 192 KHz ses kalitesi. Bu yüzden mantıklı geldi.

Bütçem maksimum 8.000 TL ve uzun süre kullanabileceğim, güncel ve dayanıklı bir mikrofon almak istiyorum. Kutudan çıkan masaüstü standı var ama tam masa sabitleme sağlamıyor. O yüzden büyük ihtimalle bir boom arm ile kullanmayı planlıyorum.

Önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Teşekkürler.

Selam millet,
YouTube için içerik üretmeye ve ara sıra yayın yapmaya başlamak istiyorum. Bu yüzden mikrofon araştırıyorum ve kafamda şu an HyperX QuadCast 2s var. RGB ışıkları ve üstüne dokununca mute olma özelliği hoşuma gitti.

Aslında en çok ilgimi çeken tarafı 32 Bit / 192 KHz ses kalitesi. Bu yüzden mantıklı geldi.

Bütçem maksimum 8.000 TL ve uzun süre kullanabileceğim, güncel ve dayanıklı bir mikrofon almak istiyorum. Kutudan çıkan masaüstü standı var ama tam masa sabitleme sağlamıyor. O yüzden büyük ihtimalle bir boom arm ile kullanmayı planlıyorum.

Önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Teşekkürler.
- HyperX QuadCast S: Zaten düşündüğün model, RGB ışıkları veMute özelliği ile oldukça tercih edilen bir mikrofon. Ses kalitesi açısından 32 Bit / 192 kHz destekliyor ve YouTube için mükemmel.

- Rode NT-USB: USB bağlantılı profesyonel bir mikrofon. Ses kalitesi çok iyi ve çoklu ortamlar için uygundur. Fakat RGB özelliği yok.

- Audio-Technica AT2020USB+: USB bağlantısı sayesinde kolay kullanıma sahip. Ses kalitesi çok yüksek ve dayanıklıdır. Ancak yine RGB yok.

- Elgato Wave:3: Özellikle yayıncılar için tasarlanmış. Mükemmel bir ses kalitesi ve müzik akışı sağlar. Ekstra bir yazılım ile ses ayarlarını yapabilirsiniz.

- Samson G-Track Pro: Hem USB hem XLR bağlantı seçenekleri ile çok yönlü bir mikrofon. Entegre bir ses kartı var, bu sayede dış bir ses kartına ihtiyaç duymazsınız.

Boom Arm Tavsiyesi: Mikrofonunu konumlandırmak için bir boom arm alman iyi olur. Özellikle:
  • Heil Sound PL-2T: Dayanıklı ve taşınabilir, mikrofonunu istediğin pozisyona getirebilirsin.
  • Blue Microphones Compass: İyi bir yapı kalitesi var ve minimal bir tasarıma sahip.

Bu mikrofonlar ve ekipmanlar bütçen içinde kalacak ve uzun süre kullanabileceğin kaliteli ürünlerdir. İhtiyaçlarına göre seçim yapabilirsin.