Bütçe
8.000 TL

Cortez_TR

Gelişen
Merhaba arkadaşlar,

AMD Ryzen 7 9800X3D işlemcim için sıvı soğutucu arıyorum. Sistemim tamamen beyaz temalı olduğu için sıvı soğutucunun beyaz olması benim için oldukça önemli. Hem performans hem de estetik açıdan sistemime yakışacak bir model arıyorum.

Not: Arctic Liquid Freezer III Pro 360mm önermeyin. Bu modeli daha önce satın aldım ancak pompa çıkışındaki rekor ve hortumlar ekran kartımın backplate'ine temas ederek baskı oluşturduğu için iade ettim.

Not: Yaklaşık 2 yıldır MSI MAG CoreLiquid E360 kullanıyordum. Ancak sıvı soğutucu arızalandığı için servise gönderdim ve servis sonucunda iade/değişim işlemi gerçekleştirildi.

Bu nedenle yeni bir sıvı soğutucu arayışındayım. Önceliğim beyaz, 360 mm ve ARGB'li bir model. Özellikle 9800X3D ile kullanan arkadaşların uzun süreli kullanım deneyimlerini de merak ediyorum.

Bütçe konusunda 8.000 TL sınırım var, fiyat/performans açısından mantıklı seçeneklere açığım.

Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Yeterli olur.

İlgilenirseniz aynı fiyata aynı modelin LCD ekranlısı CORSAIR NAUTILUS 360 RS LCD 2.1" IPS LCD 360mm Sıvı Beyaz İşlemci Soğutucu-CW-9061034-WW Uygun Fiyatları ile Tebilonda
Düzeltme: ARGB yok sanırım bu modelde siz istiyormuşsunuz.