Bütçe
8.000 TL

Kvothe

Uzman
Yer
Redmont Kalesi
Bana sosyal medya ve günlük kullanım için uzun bir süre götürecek sıfır telefon önerebilir misiniz? İnternetten baktığımda bu bütçede pek sıfır cihaz olmadığını gördüm. Facebook'ta falan sıfır yurt dışı cihaz satan yerler gördüm, sizce alınır mı?

Bana sosyal medya ve günlük kullanım için uzun bir süre götürecek sıfır telefon önerebilir misiniz? İnternetten baktığımda bu bütçede pek sıfır cihaz olmadığını gördüm. Facebook'ta falan sıfır yurt dışı cihaz satan yerler gördüm, sizce alınır mı?

https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-a07-4-128-gb-siyah-cep-telefonu-p-1090837476

Günlük kullanıma çok uygun, babama almıştım; hiç şikayetçi değil. Sosyal medya, konuşma, araştırma için gayet iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anneme alacağım ikinci el istemiyor.

A07 iyi tercih.
A06 ve A07'yi yakınlarıma aldım ikisi de çok memnun. Standart kullanım için ikisi de iyi.
A07 de UFS depolama biçimine geçildiği için kesinlikle değer. Öncelikle Samsung eğitim indiriminden bakın, belki internetteki en ucuz yerden daha uyguna satıyorlardır.

A07 alınabilir ama çok bir beklentin olmayacak. Bu fiyattaki hiçbir cihaz da uzun götürmez onu unutun.

Bu modeldeki G99 işlemcisi normal kullanım için iş görür. RAM miktarı maalesef 4 GB, 6 GB RAM modeli TR de yok.

G99 ile G100 arasında fark yok desek yeridir hocam.
FHD ekrana ve daha yüksek MP sahip sadece.
Kullanılan parçalar ve yazılımda cabası. Almazdım ve önermezdim şahsen.
Ekran kalitesi isteniyorsa alınmaya değer. A07'nin paneli gerçekten kötü çünkü.

Aynı zamanda daha iyi hızlı şarj, NFC, Stereo hoparlör, daha fazla RAM (önemli) tarzı yanları var O1 Neo'nun.

Aynı zamanda bu tarz cihazların yazılımı sade olur. Düşük donanımda One UI'e kıyasla artı.

Tabii O1 Neo'da UFS olup olmadığı belli değil, ayrıca A07'ye göre daha kalın ve ağır.

Ekran kalitesi A07'de daha iyi olsaydı tabii ki onu önerirdim. Ama ben O1 Neo'a daha sıcak bakıyorum.

Bir de, parça kalitesi beklemek bu bütçede yanlış olur. A07 de aşırı kaliteli sayılmaz.

Ekran kalitesi isteniyorsa alınmaya değer. A07'nin paneli gerçekten kötü çünkü.

Aynı zamanda daha iyi hızlı şarj, NFC, stereo hoparlör, daha fazla RAM (önemli) tarzı yanları var O1 Neo'nun.

Aynı zamanda bu tarz cihazların yazılımı sade olur. Düşük donanımda One UI'e kıyasla artı.

Tabii O1 Neo'da UFS olup olmadığı belli değil, ayrıca A07'ye göre daha kalın ve ağır.

Ekran kalitesi A07'de daha iyi olsaydı tabii ki onu önerirdim. Ama ben O1 Neo'a daha sıcak bakıyorum.

Bir de, parça kalitesi beklemek bu bütçede yanlış olur. A07 de aşırı kaliteli sayılmaz.

Hocam IPS 90 Hz panele sahip o kadar da kötü gözükmüyor bence. A06 da iyiydi.
Açıkçası panel NFC hoparlör 2 GB RAM gibi avantajları olsa da general ya da Reeder gibi bu da çinlilerin bloatlı arayüzünü kullanıyor ve sizin de şikayet ettiğiniz veri sızıntılarınıda yapıyor :D
A07'de kaliteli değil hocam ancak Omix'e göre üreten ve onda kullanılan parçalar daha iyi. En azından servis desteği var.