Günlerdir bakınıyordum. Aslında sıfır RTX 5050'ye bütçe çıkarmaya çalışıyordum ama PSU'mun dandik olması sebebiyle 8.400 liraya RX 6650 XT Sapphire Nitro+ Gaming OC modelini Param Güvende ile satın aldım. Kalan bütçem ile PSU alacağım. Sizce mantıklı mı? Bu bütçeye RX 6600 ve XT'ler var. RTX 3070 bakınıyordum ama onu alırsam PSU alamayacaktım.
Detaylar
Kim cevapladı?Pahalı. O fiyata pazarlıkla çok rahat RX 6700 alınır. Ben 8.000 TL'ye RX 6700 verdim 1 ay önce.Günlerdir bakınıyordum. Aslında sıfır RTX 5050'ye bütçe çıkarmaya çalışıyordum ama PSU'mun dandik olması sebebiyle 8.400 liraya RX 6650 XT Sapphire Nitro+ Gaming OC modelini Param Güvende ile satın aldım. Kalan bütçem ile PSU alacağım. Sizce mantıklı mı? Bu bütçeye RX 6600 ve XT'ler var. RTX 3070 bakınıyordum ama onu alırsam PSU alamayacaktım.
Az arttır 6700 XT al.
Hocam Pazarlık özellikle Param Güvende alacakken çok zor. Ondan da komisyon aldıkları için pek yanaşmıyorlar. Bu arada R5 Pro 3600 ile bu karta 500W yeterli mi? Kart sağlamsa PSU alacağım da onun için. Yoksa hemen şimdi de alırım ama kart sorunlu olursa elimde daha az para kalır. Kasanın yan kapağını açıyorum ama PSU'da hiçbir şey yazmıyor. Dandik bir şey yüksek ihtimalle.Pahalı. O fiyata pazarlıkla çok rahat RX 6700 alınır. Ben 8.000 TL'ye RX 6700 verdim 1 ay önce.
Hocam olmuyor. PSU'ya da bütçe ayırdım. Bunlar en en düşükleri.
Yeterli fakat PSU modeli önemli.
İşte o büyük ihtimalle dandik bir şey hocam. Kart geldiği gün karta bakacağım sorun yoksa PSU sipariş edeceğim diye düşünüyorum. 3-5 gün götürür mü dandik bir 500W?
Hocam pazarlık özellikle Param Güvende alacakken çok zor. Ondan da komisyon aldıkları için pek yanaşmıyorlar. Bu arada R5 Pro 3600 ile bu karta 500W yeterli mi? Kart sağlamsa PSU alacağım da onun için. Yoksa hemen şimdi de alırım ama kart sorunlu olursa elimde daha az para kalır. Kasanın yan kapağını açıyorum ama PSU'da hiçbir şey yazmıyor. Dandik bir şey yüksek ihtimalle.
Hocam olmuyor. PSU'ya da bütçe ayırdım. Bunlar en en düşükleri.
Eki Görüntüle 222901
O zaman hocam 6650 XT ederi en son 7K fiyattı. 8.4K fazla gibi.
Hocam ben 6600 XT'nin 4 bin liralara satıldığı zamanları biliyorum. Öneriyorduk buralarda. Ama işte zaman geçtikçe ikinci eller de uçtu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Götürür muhtemelen.İşte o büyük ihtimalle dandik bir şey hocam. Kart geldiği gün karta bakacağım sorun yoksa PSU sipariş edeceğim diye düşünüyorum. 3-5 gün götürür mü dandik bir 500W?
Götürmezse bir zararı olur mu peki? Mesela yetmedi diyelim bir zararı olur mu parçalara?