zaferh

Başarılı
Dün akşam Nova 7'yi kaçırıp Arctic 7'ye yönelmişken bütçemi arttırma fırsatı buldum. Arctic 7 alma konusundaki durumda kararsızlığa düştüm. HS80 Max gibi bir kulaklığa bütçem yetiyor sizce bu fiyatlara hangi kulaklık alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün akşam Nova 7'yi kaçırıp Arctic 7'ye yönelmişken bütçemi arttırma fırsatı buldum. Arctic 7 alma konusundaki durumda kararsızlığa düştüm. HS80 Max gibi bir kulaklığa bütçem yetiyor sizce bu fiyatlara hangi kulaklık alınır?
- SteelSeries Arctis Pro Wireless: Yüksek ses kalitesi ve konfor sunar. Hem kablosuz hem de kablolu seçenekleri ile oyun ve müzik için idealdir.

- HyperX Cloud II: Sesiyle dikkat çeken, konforlu bir tasarıma sahip. Uzun süreli kullanımlarda bile rahatlık sağlar.

- Razer BlackShark V2: Müthiş bir ses performansı ve konfor sunar. Özellikle oyun deneyimini artırmak üzere tasarlanmıştır.

- Logitech G Pro X: Özelleştirilebilir ses profilleri ve konforlu yapısıyla dikkat çeker. Profesyonel oyuncular arasında popülerdir.

- Corsair HS80 RGB Wireless: Modern tasarımı, konforu ve etkileyici ses performansıyla önemli bir alternatiftir.

- Audeze Mobius: Yüksek ses kalitesi ve 3D ses deneyimi sunar, ancak bütçenizin üst sınırında olabilir.

Bu alternatiflerden birisini değerlendirerek ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.