8.500 TL'ye 1+0 ev tutulur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Flokki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 487
9.500 liraya modern yapili 1+0 evler bulunuyor. Bu ev eski. Ev sahibi istedigi kadar bu kadar para istesin tamamen çakallik.

Haklısınız lakin bu fiyatta dediğiniz fiyattaki bulduğum evler ya daha küçük oluyor, bahçe katı oluyor ya da mutfak ve oda iç içe oluyor ki bunlar istemediğim şeyler. Üniversite sonuçları açıklanmadan elimi çabuk tutmam gerekiyordu ki konumu da benim için önemli.

9.500 liraya modern yapili 1+0 evler bulunuyor. Bu ev eski. Ev sahibi istedigi kadar bu kadar para istesin tamamen çakallik.
Çakallık olduğu doğru, 8 kağıt çok ama şartlar malum.
Ses, ısı yalıtımı ve biraz da cila ile güzel ve yaşanabilecek bir yer olurdu.

Bence oldukça iyi. Geçen sene rutubet dolu öğrenci evime Balıkesir gönen gibi bir yerde faturalar dahil 6500₺ ödüyordum. Gerçi ev de diyemeyiz apartta kalıyordum, ev sahipleri beni sevdiği için uygun tutuyordu miktarı.

Güzel bir temizlik ardına gayet yaşanabilir bir yer. Benim kaldığım evden kat kat temiz bir de. 1 sene boyunca baca deliğini kartonla kapayıp fare ve yarasalarla yaşamıştım.

Hangi şehir? Konumu nasıl? İki kişiyse kişi başına 4250 düşüyor bu da fena değil. Hatta baya iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…